Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C

Mit mondanak a bukmékerek az Inter Milan vs Barcelona mérkőzés kimenetéről?

2022. szeptember 26. 13:41

Október 4-én csap össze az Inter Milan és a Barcelona, és igaz, hogy két hét múlva lesz csak a meccs, már most lehet fogadásokat kötni, hogy milyen eredménnyel zárul majd a mérkőzés. A legtöbb sportfogadó persze még kivár, hiszen a csapatok folyamatosan edzenek, mérkőzéseken játszanak, és egy-egy sérülés, betegség is befolyásolhatja, hogy a nagy mérkőzés napján milyen szorzókkal találkozhatunk. A bet365 online sportfogadás oldal szorzói általában a mérvadók, és ezek alapján szoktak a különböző weboldalak találgatásokba bocsátkozni. A következőkben megnézzük, hogy milyen szorzók vannak most, és milyen eredménnyel zárulhat a mérkőzés.

A Barcelona nyeri a mérkőzést

Az online fogadási irodák szorzói alapján ez a legvalószínűbb kimenetel, így ezt egy elég alacsony, 1.75-ös szorzóval köthetjük le. Ez a szorzó azt mutatja meg, hogy ha 1000 Ft-ot teszel meg a Barca győzelmére, akkor 1750 forintot nyerhetsz. Azért ilyen alacsony, mert a különböző statisztikai mutatók és a csapat teljesítménye alapján ez a legvalószínűbb kimenetel. A döntetlenre jelenleg 3.75-ös szorzó van, ami ezek alapján még egy reálisabb eredménynek is tűnik. Nem mindegy ugyanakkor, hogy milyenek lesznek a pontos számok a végén.

Az Inter Milan győzedelmeskedik

Jelenleg elég magas, 4.33-as szorzót kínálnak a bukmékerek erre a lehetőségre. Ez sok tapasztalt sportfogadó szerint az esélytelen kategória, így ezt azoknak érdemes választani, akik nem félnek egy kis kockáztatástól és bíznak abban, hogy a csapat összekapja magát és megnyeri a meccset.

Mi számít bele a szorzók meghatározásába?

A foci ugyan sport, de a sportfogadásban a szorzók meghatározása inkább matematika. Főleg a korábbi időszakok statisztikái, az egyedi eredmények és a csapat körül légkör (botrányok, igazolások, stb.) határozzák meg a végső szorzókat. Erre a meccsre a következő statisztikákat érdemes átgondolni:

  • Győzelmek: Az Milan az utolsó 38 meccséből 25-öt nyert meg, míg a Barca szintén 38 mérkőzésből 21-ben győzedelmeskedett.  A Milan 4, a Barca 7 vereséget szenvedett el.
  • Döntetlenek: a Milan 9, a Barca 10 döntetlen harcolt ki az elmúlt meccseken.
  • Szerzett gólok száma: Milan – 84, Barca - 68.
  • Kapott gólok száma: Milan 32, Barca 38.

Ezek a számok elsősorban azt mutatják meg, hogy a csapatok között milyen erőviszonyok vannak. Érdekes, hogy a Milan ugyan több szempontból jobban játszott eddig, a bukmékerek mégis a Barcelona-t hozzák ki győztesnek. Ennek oka az, hogy az elmúlt szezonokban a Barca-Milan meccsek 4-ből 3 esetben a Barca győzelmével végződtek.

A csapatok teljesítménye a 2022/20223-as szezonban

Ha az mostani BL szezont nézzük, akkor a következő számokat találjuk:

  • Győzelmek száma: kiegyenlített, mivel minkét csapat 1-1 győzelmet zsebelt be.
  • Pontszerzés: A Milan 3.4, a Barca 5.04 pontot szerzett.

Igazából elég kiegyenlítettek az erőviszonyok, de még sok minden változhat októberig.

További fogadási lehetőségek az Inter Milan vs. Barcelona meccsre

  • Mindkét csapat pontot szerez: a szorzók alapján jó esély van arra, hogy mindkét csapat legalább egy gólt szerez, mivel 1.61-es szorzóval köthető ez az opció, míg a másik 2.20.
  • Félidős/teljes idős előny: az, hogy ki dominálja félidőket elég izgalmas. A bukmékerek a Barcelona-t tették meg favoritnak, így arra, hogy mindkét félidőben a Barca dominál, 2.75-ös szorzót találunk. Arra, hogy a Milan dominálja a teljes meccset, 7.00 a szorzó, szóval elég kicsit az esélye.
  • Konkrét eredmények: kockázatos, de annál izgalmasabb azt mondani, hogy melyik csapat mennyi gólt lő a mérkőzésen, például a döntetlenek igen magas szorzókkal érhetők el, a 3-3 41.00, a 0-0 15.00 szorzóval érhető el.
  • Eredmény és mindkét csapat gólt szerez: kombinálva a győztes csapat és a mindkét csapat pontot szerez lehetőségeket, szintén érdekes számokat láthatunk. A Barcelona győzelmét, úgy, hogy mindkét csapat gólt szerez például 3.25-ös odds-ért adják.

Összefoglalva

Mint a Bajnokok Ligája legtöbb mérkőzése, az Inter Milan vs Barcelona mérkőzés is elég izgalmasnak ígérkezik. Mivel eddig csak 1-1 meccset játszottak a csapatok nehéz következtetéseket levonni. A statsztikákra lehet főleg hagyatkozni, ezek alapján a Barca nagyobb eséllyel számíthat a győzelemre mint az Inter Milan.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.