Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
5°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
5°C

Fűrészgépet és betonkeverőt lopott

2022. szeptember 30. 13:25 // Forrás: police.hu

Egy hárskúti építés alatt álló ház tulajdonosától érkezett a rendőrségre bejelentés szeptember 28-án, mivel a beruházáshoz egyedileg kialakított, mintegy 150 kilogramm súlyú szalagfűrészt ismeretlen elkövető ellopta. Másnap reggel, a bejelentő szomszédja is sértettként jelentkezett a rendőrségen, tőle egy betonkeverőt lopott el ismeretlen tettes – közölte honlapján a rendőrség.

Az elrendelt nyomozás során széleskörű adatgyűjtést végzett a rendőrség, melynek eredményeként egy környékbeli férfire terelődött a gyanú. A 45 éves, Veszprémhez közeli kistelepülésen élő férfi ingatlanában szeptember 29-én végzett kutatás alkalmával a rendőrök a ház mögött megtalálták az ellopott szalagfűrészt és a betonkeverőt is. Az összesen több mint háromszáz ezer forint értékű két gépet a rendőrök lefoglalták, majd visszaadták jogos tulajdonosának.

A 45 éves tettest a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, és ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás a Veszprémi Rendőrkapitányságon.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.