Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
13°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
13°C

Állatos körmök az izgalmas megoldások kedvelőinek

2022. október 12. 12:56

Sokféle állat minta tud nagyon vagányul, nőcisen vagy akár szexisen hatni a körmökön. Persze nem mindegy, hogy ki és hogyan viseli ezeket! A választás nagyon sokféle változatra eshet, s akkor még nem is beszéltünk az összhatásról.

Az első lépésektől a flamingókig

A StudioFlash műkörmös tanfolyamai segítenek elindulni azon az úton, hogy akár profi szinten, akár az otthonodban megalkothasd saját műalkotásaidat, illetve gondoskodj akár a saját, akár a környezetedben élő nők, barátnők körmeinek szépségéről, ami nagyszerű kikapcsolódás is lehet egyben. Természetesen a műkörmök építése még csak a kezdet, hiszen ezt követi a festés, illetve a díszítés is.

A technikák elsajátítása, valamint a professzionális termékek is nagyon fontosak, de elengedhetetlen az a kis plusz, a fantázia, vagy ha úgy tetszik, kreativitás, amitől az alkotásaid valóban életre kelnek. 

Miért izgalmasak az állatos minták?

Az állatos minták megalkotása már jellemzően messze túlmutat a kezdő szinten, hiszen nem kevés gyakorlás, s bizony ügyes, rátermett kezek is kellenek ahhoz, hogy igazán szépet lehessen alkotni. Ha ragaszkodunk ehhez a vonalhoz, de kevésbé vagyunk megáldva festőtehetséggel, akkor akár a tigris- vagy párducminták is nagyon jó lehetőségnek számítanak, de többféle állatban is lehet gondolkodni, amit részleteiben a körmökre varázsolva legalább olyan izgalmas hatást érhetünk el, mintha egy egész flamingót alkottunk volna meg.

Nem véletlenül hoztuk példának ezt az extrán nőies madarat, hiszen amellett, hogy a nyár egyik kedvenc szimbóluma, nőiessége, az egyszerre sugárzott ártatlansága és szexissége - ami természetesen alapvetően nem a madárhoz, hanem a felhasználásával kialakított trendekhez és a hölgyekhez kapcsolódik - abszolút eredeti választássá teszi. Nézzünk néhány tippet arra vonatkozólag, hogy hogyan készíthetünk flamingós körmöket!

Tippek a flamingókhoz, akik a körmökön díszelegnek

A flamingós dizájnhoz érdemes átgondolni néhány ötletet, még akkor is, ha van eleve némi inspirációnk a témában. Ez azért is hasznos, mert általuk továbbfejleszthetjük, még csodásabbá tehetjük az eredeti elképzeléseinket. Persze akkor is hasznos inspirálódni, ha csak a témára találtunk rá, de nincs konkrét elképzelésünk arról, hogy hogyan kellene azt megvalósítani, természetesen tekintettel közben mind a személyiségünkre, mind a stílusunkra, öltözködésünkre is.

Géllakk és festőzselé kombinációjával akár teljesen élethű madár is festhető. Természetesen egyáltalán nem kötelező, hogy az egész madár megjelenjen, gondolkodhatunk tollakban és visszahajló nyakban, valamint fejben is.

A színkombinációkat is érdemes átgondolni, hiszen a hagyományos rózsaszín árnyalatok és a fekete, valamint a fehér kombináción túl is elképzelhetők passzoló árnyalatok, amelyekkel akár a kiegészítőkhöz is hozzáigazíthatjuk csajos körmeinket.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.