Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
14°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
14°C

Milyen előnyökkel jár, ha a BizPay szolgáltatásait veszed igénybe?

2022. október 12. 12:59

Napjaink modern gazdasági világában sok vállalkozás számára nélkülözhetetlen az elektronikus fizetési megoldás kialakítása. Ezt a szolgáltatást ma már egyre több cég kínálja a pénzügyi piacon, és nehéz közülük kiválasztani a legmegfelelőbbet.

A BizPay a Wordline Financial Service hivatalos partnereként megbízható bankkártya-elfogadó megoldást kínál a szerződött partnerei számára. Ebben a cikkben összefoglaljuk, hogy miért érdemes a BizPay bankkártya-elfogadásához kapcsolódó szolgáltatásait választanod a vállalkozásod számára.

A szolgáltatás előnyei:

  1. A tranzakciók rövid átfutási idővel zajlanak, ami lehetővé teszi a gyors és pontos elszámolást. A tranzakció részletei már a következő napon elérhetővé válnak. A tranzakciót követő második munkanapon jóváíródik a vásárlás összege a számládon, mind a fizikai, mind a SoftPOS terminál használata esetén. A vásárlás ellenértékéből csupán a tranzakciós illeték kerül levonásra. 
  2. Az elszámolás többféle formátumban letölthető, így vállalkozásod könyvelője felé a megfelelő formátumban tudod továbbítani. 
  3. A legmodernebb technikai eszközöket használhatod, amelyek a gyorsaságuk mellett a megbízhatóságuk miatt is kiválóak. Nem okoznak fennakadást a vásárlás folyamatában, zökkenőmentesen zajlik a kártyaelfogadás. Így a vásárlók szívesen vásárolnak máskor is a te üzletedben vagy felkeresik fel újból a webáruházadat.
  4. A legnépszerűbb internetes webáruházakhoz, mint például a Shoprenter, a WooCommerce, az Unas vagy a Shopify - csupán néhány kattintás révén - kapcsolatot alakíthatsz ki. Az egyedi fejlesztésű webáruházak pedig könnyen csatlakoztathatók a szolgáltatás nyílt API-ján keresztül. Így egy számlázó rendszer, ERP vagy CRM rendszer is egyszerűen hozzákapcsolható.
  5. Egy szolgáltató cég kiválasztásakor fontos szempont a megbízhatóság, a stabil háttér, és hogy megfeleljen minden biztonsági és jogszabályi követelménynek. A BizPay esetében ez is adott, hiszen hivatalos partnere, a Wordline granciát jelent arra, hogy a szolgáltatás megfelelően működik. 
  6. A BizPay a bankkártya-elfogadás lehetőségét akár öt munkanapon belül kialakítja a vállalkozásod számára. 

Legyél te is elégedett BizPay partner!

A BizPay elégedett partnerei elsősorban szállodák, vendéglátóhelyek, webáruházak és különböző kereskedelmi vállalkozások. Amennyiben a vállalkozásod számára ilyen szolgáltatást tervezel, vagy elégedetlen vagy a jelenlegi szolgáltatóddal és váltani szeretnél, fordulj bizalommal a BizPay szakembereihez. A szolgáltatással kapcsolatban bővebb információt a BizPay weboldalán találsz, illetve egy online űrlap segítségével felveheted velük a kapcsolatot, és egyedi ajánlatot is kérhetsz. Keresd bizalommal a BizPay szakembereit!

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.