Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
12°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
12°C

Miért érdemes okosotthon rendszert választani?

2022. október 12. 13:02

Régóta vágysz okosotthonra, azonban még nem tudtad ezt az álmodat megvalósítani? Szeretnéd tudni, hogy vajon van-e értelme, és megéri beruházni rá, ad-e annyi pluszt az életedhez és a mindennapjaidhoz? Vannak gyártók, akik olyan rendszereket alkottak meg, amelyek nagy segítséget jelenthetnek neked a hétköznapokban, hiszen igen nagy szabadságod lesz. Ebben a cikkben eláruljuk, miért érdemes ezt az utat választani!

A legjobb okosotthon rendszerek

Élveznéd azt, ha úgy kapcsolhatnád fel a világítást a szobában, hogy nem kell hozzá felkelned? Utálod, amikor azért kell felállni a fotelből, mert állítani akarsz a termosztáton? Akkor az Elektrikstore.hu okosotthon rendszereinek hála végre új életet kezdhetsz, és minden sokkal jobb és szebb lesz! 

Ezeknek az eszközöknek köszönhetően ugyanis akár messziről is zárhatod az ajtót, lehúzhatod a redőnyt, ha beesteledik, de még a világításon is állítani tudsz vele. Bár ezek modern dolognak tűnhetnek, azonban ebben a technológiában jóval több van, mint azt gondolnád!

A Schneider Wiser gyártmányával amellett, hogy időt, pénzt is megtakaríthatsz, és az egész életed biztosan megváltozik majd. Nyugodtan pihenhetsz, lazíthatsz, miközben egy olyan innováció van az otthonodban, amivel a világításon és a hőmérsékleten alakíthatsz. Az átfogó és praktikus megoldással nem kell ilyen kicsi dolgokkal foglalkozni.

Az okosotthon rendszer előnyei

Talán a leglényegesebb, hogy ennek hála egyetlen alkalmazással gondoskodhatsz az otthonodban minden fontos dologról. Legyen az biztonsági kérdés, a redőny, a világítás, a fűtés - tulajdonképpen bármit rákapcsolhatsz. A felhasználói felületet úgy alkották meg, hogy azt könnyedén és pontosan tudd alkalmazni, akár még az igényeidre is tudod szabni. Emellé tartoznak még rejtett funkciók is, amiknek hála kihozhatod belőle a lehető legtöbbet, amire csak vágysz. Mindezt anélkül teheted meg, hogy feláldoznád a kényelmedet. 

A központi rendszer manuálisan, pár lépéssel telepíthető, nem lesz hozzá szükséged semmilyen technikai tudásra. Ez egy tartós és időtálló megoldás, ráadásul mivel a Wiser folyamatosan frissíti a szoftvereit, így minden adatod biztonságban lesz. 

Mit kaphatsz a rendszertől?

Ahogy már említettük, egy jóval kényelmesebb életed lesz azáltal, hogy okosotthon rendszert szereltetsz be. Emellett energiát és pénzt spórolhatsz, megvédheted a családot és a házat, hiszen akár a riasztót is nyugodtan rá tudod csatlakoztatni. 

Rugalmas megoldás, amivel akkor is irányíthatod a fűtést vagy a hűtést, ha nem vagy otthon. Elegendő egyetlen gombnyomás, és máris minden működőképes. Nem kell tehát otthon lenned semmihez, hiszen a készülék mindent maga végez el. 

Válaszd a szabadságot, élvezd ki a kanapé vagy az ágy kényelmet, a világítást és a fűtést pedig bízd a Schneider Wise okosotthon rendszerére! Csökkentheted továbbá az ökológiai lábnyomodat is, hiszen ha például elfelejtetted lejjebb venni a fűtést, mikor elmentél otthonról, akkor ezt akár útközben vagy a munkahelyről is megteheted. 
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.