Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Esztétikus és tökéletes hangzással rendelkező erősítőt keres? Ne görgessen tovább!

2022. október 17. 11:02

Amennyiben hifi vásárlása előtt áll, akkor az első és legfontosabb tényező a megfelelő hangzás tesztelése. Mindazonáltal a hangzáson túl mindenki megnézi az esztétikai elemeket is, és döntését ezen tényezők összhatása alapján hozza meg. Amennyiben szeretné megismerni a kimagasló minőséggel rendelkező, kiemelkedő teljesítménnyel büszkélkedő erősítők egyikét, akkor olvasson tovább és hagyja, hogy magával ragadja az általunk bemutatott készülék minden egyes eleme. 

Miért épp a Vincent Audio?

A Stream Audiónál megtalálható Vincent Audio termékek egyedülállónak számítanak a piacon. Az általuk kínált készülékek már közel 30 éve okoznak kellemes csalódást a hangrendszerek rajongóinak, hiszen hibrid, félig elektroncsöves vagy félig félvezetős termékeik méltán híresek a piacon. Külső kialakításuk már egyből magukra vonzza a tekintetet, amelyet az általuk nyújtott hanghatás tetéz. A Vincent Audio kínálatában megtalálható termékeket kifejezetten hosszú távra tervezték, így egy-egy modell akár 3-5 évig is forgalomban van. Mindez igazolja időtálló és kidolgozott voltát. 

A Vincent Audio SV-200 kevesebb figyelmet kapott a társaival - az SV-500 és az SV-227MK modellekkel - szemben, annak ellenére, hogy nincs rá kiemelkedő okunk. A készülék hasonló tudással rendelkezik, csupán alacsonyabb teljesítménnyel és kisebb házzal, ennek köszönhetően pedig kevesebb elektroncsővel és bemenettel lett ellátva. Hangminőség szempontjából azonban verhetetlen és simán felveszi a versenyt a nagyobb társaival. 

Minőségi termékek

Amennyiben egy picit a dolgok mögé nézünk, azaz a fedelet eltávolítjuk, egyből szembetűnnek a minőségi alapanyagok, valamint a tökéletesen elrendezett és átgondolt belső. Abban az esetben, ha Ön a dinamikus zenehallgatás híve, akkor sem kell félnie attól, hogy a tápegység összeomlik maximális teljesítmény nyújtásakor, hiszen a toroid transzformátor gondoskodik épségéről. 

A Vincent Audio SV-200 erősítő jellegzetességei

A pontos adatokkal meghatározható kimenő teljesítmény specifikáció szerint 8 ohmon 25W, 4 ohmon 35W RMS csatornánként, amely azonban a zenehallgatás során sokkal többnek érezhető. Mindez átlag minőségű hangfalakkal egy 30 m2-es szobát rendesen feltölt zenével anélkül, hogy csorba esne annak minőségén. Nichion kondenzátorok a jelútban és a tápoldalon, valamint Toshiba végerősítő tranzisztorok dolgoznak azért, hogy minél jobb hangélményt biztosítsanak Önnek. 

A Vincent Audio esetében nemcsak a hangzás ragadja magával, hanem annak esztétikája is. Előlapja egyedülálló, a szimmetrikusan elhelyezkedő kezelőszerveknek köszönhetően egyszerű a készülék vezérlése. A hangerőért és a bemenet kiválasztásáért felelős kezelőszervek között egy magával ragadó elektroncső tárul szemei elé a sejtelmesen megvilágított üvegablakon keresztül. Így adva minimalista, mégis kissé futurisztikus kinézetet ennek az egyedülálló erősítőnek.
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.