Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Családi ház építése könnyűbeton technológia segítségével

2022. október 18. 11:17

Energiahatékony és változatos megoldásokat kínálnak a könnyűbeton falpanel technológiák, amelyek nemcsak társasházak, hanem családi házak gyors kivitelezését is lehetővé teszik. 

A könnyűbetonokat előnyös tulajdonságaik, a kis súly és a könnyű alakíthatóság miatt alkalmazzák egyedi falpanelek gyártására. A hagyományos kiselemes építési technológiákhoz viszonyítva a panelek révén gyorsabb és pontosabb, kevesebb utómunkát igénylő, így összességében költséghatékonyabb kivitelezés valósítható meg. 

A könnyűbeton reneszánsza a házépítésben

Betont, valamint könnyűbetont már az ókori Rómában is használtak olyan nagy volumenű építkezéseken, mint a Colosseum vagy a Pantheon, és azóta is alkalmazzák a világ minden táján építőanyagként. A Prelement által elérhető panel technológia lehetővé teszi költség- és energiahatékony családi és társasházak akár egyedi tervek alapján történő építését, villámgyors kivitelezését is.

A könnyűbetonok, speciális adalékanyagaiknak köszönhetően hozzájárulnak a normál betonnál könnyebb szerkezetek építéséhez. A keramzitbetonok adalékanyagai a nagy hőmérsékleten kiégetetett agyaggyöngyök, amelyek által a tömör betonfalazat könnyű, mégis nagy szilárdságú és teherbírású marad. Kiváló épületszerkezeti tulajdonságokkal rendelkezik, így korunk egyik közkedvelt építőanyaga.

A keramzitbeton falpanel technológia előnyei

A Nyugat-Európa számos országában már az 1960-as évektől használt, szabadalommal védett falpanel technológia egyedi elképzelések megvalósítását is lehetővé teszi, így a családiház-építésben is tökéletes megoldást jelent. 

A keramzitbeton, illetve a belőle készült falpanel a modern otthonok valamennyi követelményének megfelel, a gyártáshoz használt természetes anyagok által egészséges életteret biztosít. 

Az épületszerkezet hőszigetelő és hőtartó képessége, valamint akusztikai és tűzvédelmi tulajdonságai, páraáteresztő képessége kiváló, továbbá penész- és rovarálló. 

Miért válassza a könnyűbeton falelemekből készült családi házat?

A rugalmas technológia lehetőséget ad egyedi tervek megvalósítására, de típustervek alapján történő költségkímélő építkezésre is.

A panelek anyagának magas minősége, a szerkezet összeszerelésének határideje garantált. Egy átlagos méretű családi ház esetében a panelek helyszíni szerelése mindössze 2-4 munkanapot vesz igénybe. A belső és külső utómunkálatok, a gyártási technológiából adódó sík falfelületeknek, a gyártás során előkészített vezeték- és szerelvénycsatornáknak köszönhetően szintén jelentős költség- és időmegtakarítást jelentenek.

A falelemek gyártósoron készülnek, a beépítés helyszínén építési hulladék alig keletkezik, a környezeti terhelés minimális.

Válassza Ön is a jövő építési technológiáját, éljen az általa nyújtott jelentős előnyökkel, hozza tető alá családi otthonát kiváló minőségben, késedelem nélkül!
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.