Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
11°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
11°C

Válassz a szalonba tökéletes masszázs- és kezelőágyakat!

2022. október 18. 11:21

Kozmetikusként a kezelőágyak, masszőrként a speciális kialakítású masszázságyak lesznek a tehetséged és készségeid után a legfontosabb eszközeid. Éppen ezért nem lehet elnagyolni a kérdést, meg kell találni a tökéletes eszközt a munkádhoz, hogy azzal magas minőségű szolgáltatást és magas színvonalú élményt nyújthass a vendégeidnek. Mindezt úgy, hogy a nap végére a Te komfortérzeted is megmaradhasson.

A piacon óriási a kínálat, így nem is olyan könnyű megtalálni azt, ami a legjobban szolgálja a fent említett követelményeket. Éppen ezért összeszedtük azokat a szempontokat, amelyek lényegesek, ha a kezelésekhez ágyat választanál. 

Milyen szempontok szerint válassz masszázságyat?

Nem kérdés, hogy a kezelőágy fekvő felületének a lehető legkényelmesebbnek kell lennie a komfort biztosítása érdekében. Az Alveolashop.hu kezelő- és masszázságy kínálata megfelel a legigényesebb vendégek elvárásainak is, és emellett a szakemberek kényelmét, munkáját is szolgálja. 

A kezelőágy kiválasztásának legfőbb kritériumai:

  • Az ágy típusa: Első körben azt kell mérlegelni, hogy a tevékenység végzéséhez hordozható vagy fix, illetve dönthető hátú vagy teljesen sík felületű ágyra van-e szükség. A dönthető háttámlás modellek kényelmesebbek, mivel a kozmetikai szolgáltatások szélesebb köréhez nyújtanak segítséget, továbbá növelik a vendégek kényelmét. 
     
  • Méretek: A szélesség, hosszúság, de legfőképp a magasság döntő fontosságú a kezelés végzésének a szempontjából. A fekvő felület magassága kiemelten fontos pl. A masszázskezelést végző személynek, hiszen ennek lehetővé kell tennie, hogy minden egyes nap kényelmesen végezze a feladatát anélkül, hogy a saját egészségét károsítaná. A fekvőrész ideális magassága a csípő vonalában van. A legtöbb masszázságy állítható magasságú, és akár elektromosan állítható modellt is választhatsz.
     
  • Teherbírás és súly: Hordozható, mobil (masszázs)ágy esetén annak súlya különösen fontos. Az összecsukható, alumíniumvázas masszázságyak tökéletesen megfelelnek erre a célra. Teherbírás szempontjából olyat válassz, amely kielégíti az igényeket, és az általad végzett masszázsok stílusához alkalmasnak bizonyul. Fix ágy esetén minél nagyobb teherbírású mellett dönts! 

A szalon berendezéséhez, stílusához illően alumínium-, acél- vagy fa kinézetű asztalok közül választhatsz.

További tényezők az élményért

A masszázságy párnázottsága meghatározó a vendégek kényelme szempontjából, így fordíts erre is kiemelt figyelmet! Amennyiben a kezelés megengedi, kiegészítő párnákkal még komfortosabbá tehető az.

A fekvőfelület kárpitozottsága nemcsak a páciens kényelme, de a tisztíthatóság és tartósság szempontjából is lényeges. Leggyakrabban vinil, bőr, műbőr vagy PVC anyagot alkalmaznak a gyártók. A higiénia, valamint a fekvőfelület anyagának a védelmének érdekében textil ágyhuzatot és vendégenként cserélhető vízlepergetős lepedőt érdemes használni.

A végső döntés előtt

A kezelőágyak hosszú távú befektetésnek számítanak, így célszerű időt szánni a kiválasztásukra. A kialakításuknak szalonod profiljához kell illeniük, az egyéb kényelmi funkciók pedig nem csak vendégeid, hanem a te komfortérzetedhez is hozzájárulnak majd a nap végén.
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.