Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
14°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
14°C

Öt érem a Combat Sport világbajnokságról

2022. október 23. 20:34 // Forrás: vesc.hu
Az International Combat Organization a Kanizsa Arénában rendezte meg az idei Combat Sport világbajnokságot. A nagykanizsai versenyen több mint 30 ország közel 1000 versenyzője vett részt és a VESC-Weapon Group is szép számmal képviseltette magát a viadalon.

Sipos Regina fő versenye az egy héttel korábban rendezett utánpótlás kick-box világbajnokság volt, ahová sikerült is a tökéletes formaidőzítés, talán ezért is most egy kicsit nehezebben vette fel a ritmust. Ukrán ellenfelét csak a harmadik menetben tudta meglepni így ezúttal maradt a szintén fényesen csillogó ezüstérem.

Sipos Regina ezüstérmes lett (archív fotó)Sipos Regina ezüstérmes lett (archív fotó)

Kun Marcell nagy formát mutatott, hiszen a súlycsoport változtatások miatt eggyel feljebb került, ahol a remek fizikai kondíciója miatt nem volt erőhátrányban. A megbeszélt taktikai utasításokat menetről-menetre egyre jobban megvalósítva, legyőzte ukrán ellenfelét, aki a papírforma szerint esélyesebb volt, hiszen jóval nagyobb meccsszámmal és hosszabb eredménylistával rendelkezett.

Laza Mike ezúttal pontozásos versegét szenvedett ciprusi riválisától. Az ő mozgásán még érződtek a K-1 Magyar Kupán beszedett sérülések is. Tislér Péter remek teljesítménnyel legyőzte sokat szabálytalankodó román ellenfelét, míg Kaposvári Dominik egy rutinos ukrántól kapott ki pontozással.

Eredmények:

Sipos Regina, junior K-1, – 55kg 2. hely
Kun Marcell, felnőtt K-1, – 85kg 1. hely
Laza Mike, felnőtt K-1, – 65kg 3. hely
Kaposvári Dominik, junior K-1 L, – 65kg 3. hely
Tislér Péter, felnőtt K-1 L, – 85kg 1. hely

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.