Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
11°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
11°C

Hogyan nyerhetünk helyet a szekrénysorral?

2022. október 31. 10:27
Íme, néhány profi tipp, ha korlátozottak a lehetőségeink.

A testre szabott gardróbszekrények a lehető legszemélyesebb hálószoba kialakítását teszik lehetővé. A méretre szabott szekrények előnye a részletgazdagság, amely a gardrób elrendezése, megjelenése és esztétikája tekintetében is tapasztalható. De hogyan tervezd meg a hozzád legjobban illő darabot? Most ebben segítünk néhány tippel.

1. A térrel dolgozz, ne ellene!

Ezalatt azt értjük, hogy a helyiség falainak és mennyezetének formájához alkalmazkodunk a beépített szekrény kialakítás során, ahelyett, hogy hagynánk, hogy a tér korlátozza tervezési lehetőségeket.

Ha például ferde a mennyezeted, a méretre készített szekrény követheti a lejtését. Ez segít maximalizálni a magasságot, hogy minden centi rendelkezésre álló helyet kihasználhasson, még akár a legfurcsább formájúakat is.

2. Építs be tárolófiókokat a szekrénybe!

A méretre szabott gardróbszekrények további előnye, hogy a tervezési folyamat során megadhatod, mely részeket kívánod használni bizonyos ruhadarabok, cipők vagy ékszerek tárolására.

A gardróbkialakítás részeként gyakran javasoljuk, hogy építtess be testre szabott tárolófiókokat a kisebb tárgyak, például órák és ékszerek tárolására.

A bőrbetétes tárolófiókok lehetővé teszik a kényesebb tárgyak biztonságos tárolását a sérülés veszélye nélkül, így kevesebb időt töltesz majd kedvenc nyakláncod vagy fülbevalód keresgélésével. Minden egy helyen, könnyen elérhetővé válik. Bizonytalan vagy, hol kezd a keresést? A most 30 éves RS Bútor kínálatában biztosan megtalálod a számításodat.

3. Használj tükröket a térérzet megteremtéséhez!

A tükrök beépítése nagyszerű módját kínálják annak, hogy helyet takaríts meg a kisebb hálószobákban. Így teljes alakos tükröt kapsz a szekrénybe, felszabadítva azt az alapterületet, amelyet egyébként egy szabadon álló tükör elfoglalna. A tükrök a testreszabott gardrób részeként a kisebb helyiségeket is nagyobbnak láttatják a visszatükrözés révén.

4. Építs be különleges polcokat!

A polcok nem csak a szekrény belsejében használhatók: gyakran javasoljuk nyitott polcok beépítését a gardrób külső oldalára. A nyitott polcok intelligens megoldást adnak arra, hogy kisebb darabokra osszuk a teret, így segítve a személyes tárgyaink elosztását. Az üveg vagy tömörfa polcok stílusos elemként is szolgálnak, ahol kézitáskákat, órákat és egyéb személyes tárgyakat tárolhatsz. Ha úgy érzed, szívesen inspirálódnál, látogass el valamelyik RS áruház egyikébe.

 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.