Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Katasztrófavédelmi gyakorlat november 7-én

2022. november 4. 11:26

TISZTELT VESZPRÉM TELEPÜLÉS LAKOSAI!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2022. november 7-én (hétfő) Veszprém Megyei Jogú Város területén katasztrófavédelmi gyakorlatot tartunk. A település a veszélyes anyagokkal kapcsolatos súlyos balesetek elleni védekezésről szóló 219/2011. (X. 20.) Korm. rendelet alapján, úgynevezett felső küszöbértékű üzem által veszélyeztetett.

A lakosság védelme megköveteli az évenkénti rendszeres gyakorlást. A gyakorlat során riasztási és tájékoztatási, valamint a település Dózsa György Általános Iskolájában és Napsugár Bölcsődéjében elzárkóztatási feladatok kerülnek begyakorlásra.

A gyakorlat időtartama alatt (várhatóan 9.00 – 10.00 óra között) a település egyes utcáin a lakossági riasztó rendszer hangos próbáját hallhatják, valamint megnövekedett tűzoltói, katasztrófavédelmi, rendőri és mentő gépjárművek forgalmára számíthatnak. A lakosságnak a gyakorlat napján semmilyen tennivalója nincs.

A gyakorlat napján okozott, a nyugalmat esetlegesen megzavaró zaj- és hanghatásokért szíves türelmüket és megértésüket kérjük.

MINDEZT AZ ÖNÖK ÉRDEKÉBEN, AZ ÖNÖK BIZTONSÁGÁÉRT TESSZÜK.

Rauch József tű. alezredes sk.
Veszprémi Katasztrófavédelmi
Kirendeltség
kirendeltségvezető

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.