Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Így foglalj szállást biciklis útjaidhoz

2022. november 11. 10:56

Amennyiben szeretsz bringázni, hosszabb utakon te is biztos a kerékpárbarát szálláshelyeket keresed. Mutatunk egy olyan módszert, mellyel könnyedén megtalálod ezeket a túralehetőségekkel együtt. Ha érdekel a téma, mindenképpen tarts velünk!

Izgalmas applikáció

Létezik egy olyan alkalmazás, mely biztosan neked szól, ha a biciklizés szerelmese vagy. Hiszen ezen applikáció segítségével egyszerre tudod megkeresni az ideális szálláshelyeket, a kerékpártúrákat, sőt adott esetben még a szervizeket is. 

Így ha sajnálatos módon valamilyen probléma történne a járgányoddal a kirándulás közben, akkor könnyedén megleled majd a legközelebb eső kerékpárjavító állomásokat. Ha keresed a megfelelő járgányt ezen alkalmakra, nézz szét a Biciklizek.hu kerékpár kínálatában!

Az applikáció egy kiváló kezdeményezés, hiszen minden olyan szállásadó csatlakozni tud hozzá, aki kerékpáros barátnak mondja magát. Ennek köszönhetően a bringások tudni fogják, hogy hol látják őket szívesen, illetve melyik helyszíneken tudják úgy tárolni a biciklijeiket, hogy azoknak ne essen bántódása. 

A program az App Store-ban, illetve a Google Play-ben is elérhető, így bármilyen telefonnal rendelkezel, minden esetben le fogod tudni tölteni. 

Helyszínek típusai

Az alkalmazásban számos helyszínt különíthetünk el, és preferenciáinknak megfelelően válogathatunk közülük. A szálláshelyeket illetően megtalálhatunk vendégházakat, apartmanokat, de hotelek, panziók, valamint kempingek is a rendelkezésünkre állnak. Így igényeinknek megfelelően tudjuk eldönteni, hogy milyen szálláshelyre vágyunk. 

A vendéglátóhelyeket tekintve éttermek, büfék, kávézók, illetve cukrászdák állnak rendelkezésünkre. Így ha ebédelni szeretnénk, vagy ha csak egy finom süteményre vágyunk, akkor is találunk majd ideális helyszínt.

Amennyiben élményeket szeretnénk szerezni, vagy netán egy szép látnivalót megtekinteni, akkor is a legjobb helyen járunk. Az applikáció segítségével ugyanis a kulturális és természeti szépségek mellett strandokat, fürdőket, illetve élményparkokat is fellelhetünk. Így biztosak lehetünk benne, hogy senki nem fog unatkozni a kirándulás során. 

Ezenfelül számos további információ birtokába is juthatunk. Ha például szomjasak lennénk, akkor megtekinthetjük, hogy hol található a legközelebbi vízvételi hely.

További hasznos információk

Amennyiben elfáradtunk a kirándulás közben és megállnánk pár percre, akkor megnézhetjük azt is, hogy hol található a hozzánk legközelebb eső pihenőhely. Hogyha e-bike-kal közlekedünk, akkor fontos információ lehet, hogy hol tudjuk tölteni járgányunkat. Az applikáció segítségével ennek az információnak is könnyedén a birtokába juthatunk.

Ha pedig mosdóra szeretnénk menni, a közmosdók helyszínét is elárulja nekünk a felület. A segítségével túrák, illetve körtúrák megtételére is lehetőségünk lesz. Most már biztosan kíváncsi vagy rá, hogy mi a neve az alkalmazásnak, így felfedjük a titkot. Ez pedig nem más, mint a Kerékpárosbarát. Töltsd le és indulj útnak!
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.