Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Itt az ideje a kényeztetésnek!

2022. november 14. 10:52

Sokan vagyunk úgy, hogy ki se látszunk a munkából, és egyre csak halogatjuk a pihenést. A nyári szabadságolások ideje már tova tűnt, és már ugyan látótávolságban van a karácsony, de valljuk be őszintén, nem sok pihenéssel jár egy karácsonyi készülődés.

Ha ki akarunk mozdulni, és egy kicsit messzire kerülni a nagyvárosi zajoktól, ellazulni a csendben, a természet ölelésében, akkor érdemes körülnézni a vidéki szállodák háza táján és egy olyan helyet választani, ahol a pihenés, a kikapcsolódás számunkra ígéretesnek tűnő kényeztető csomagokkal is társul.

Fiatalító és szépészeti kezelések egy helyen

Mindent, ami testnek és léleknek kedvező, megtalálunk egy hévízi szálloda kínálatában, ráadásul a Hotel Európa Fit****superior lézerközpontja egyedülálló a vidéki hotelek sorában. A Vitalium Laser Centre a már ismertebb, hagyományos fiatalító és szépészeti kezelések mellett számos nőgyógyászati és bőrmegújító lézerkezeléssel gondoskodik a testünk és lelkünk fiatalodásáról, miközben egészségmegelőző és -megőrző szerepe is vitathatatlan.

A hévízi Európafit Vitalium Laser Centre arról is híres, hogy hazánkban elsőként vezette be a kettős lézer technikát, a Fotona lézerkezeléseket, mely egyszerre képes behatolni a bőr felszíni és mélyebb rétegeibe anélkül, hogy hegesedést vagy bármilyen maradandó szövődményt okozna. Ezek a kezelések nem növelik a lábadozási időt, és évszaktól függetlenül, egész évben alkalmazhatók.

Kényeztetés minden téren

Ha nemcsak másokra gondolunk, hanem teszünk egy kicsit magunkért is, akkor végre fel tudjuk tölteni hiányos készleteinket, melyek télen amúgy is kifogyóban vannak. Ha már részt veszünk egy kényeztető masszázson, feltöltődve térünk vissza onnan. A különféle masszázsoknak több ezer éves hagyománya van, és köztudott, hogy testre és lélekre egyaránt hatnak, így kitűnő közérzetjavítók.

Az Európafitben elérhető alternatív masszázsterápiák során olyan energiák szabadulnak fel, amelyek segítik az eddig blokád alatt tartott területek felfrissülését is. A masszázsoknak számtalan fajtája van, amelyek mind pezsdítik a vérkeringést, támogatják a méregtelenítési folyamatokat és beindítják a szervezet regenerációs programjait.

Igen népszerű a szállodai vendégek körében a Yumeiho masszázs, mely a test meridián pontjai mellett, egy gyúró- és nyomó masszázstechnika révén enyhíti az ízületi és izomfájdalmakat, javítja a tartást, és ezek által kihat a belső szervek működésére is.

Gasztronómiai különlegességek

Az Európafitben nem kizárólag az egészségmegőrző és szépészeti programokkal támogathatjuk a szervezetünket, hanem jóleső kényeztetésnek fog tűnni az is, amikor kipróbáljuk a szálloda többfogásos menüit, melyek páratlan ízvilágról tesznek tanúságot.

A hazai ízek mellett megismerkedhetünk a zalai különlegességekkel, de a nemzetközi konyha iránt elkötelezettek sem fognak csalódni. További részletek a szálloda honlapján olvashatók, vagy bátran lehet hívni a szálloda munkatársait, akik készségesen segítenek.
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.