Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Lopott vízzel és árammal nevelte a padláson a kannabiszt

2022. november 21. 11:14 // Forrás: police.hu

A hatóság tájékoztatása szerint a rendőrök egy balatonkenesei háznál tartottak szemlét november 17-én, mivel egy közműszolgáltató feljelentést tett illegális vízvételezés miatt. Az eljárás során a nyomozók – az áramszolgáltató és a vízmű helyszínen tartózkodó szakembereivel közösen – megállapították, hogy az érintett ingatlannál jogtalan áram- és vízhasználat folyik. A törvénytelen cselekmény elkövetésével kapcsolatba hozható 33 éves férfi a ház pincéjében bujkált, azonban a rendőrök megtalálták és jelenlétében szemlét tartottak. Az egyenruhások ekkor bukkantak a ház padlásterében 25 tő kábítószergyanús növényre és 20 darab növényi csírára. A fiatalember futásnak eredt, de az udvaron elfogták és megbilincselték. A nyomozók által lefoglalt növényekről és csírákról a botanikus szaktanácsadó megállapította, hogy azok kábítószernek minősülő, kannabisz származékok.

Fotó: police.huFotó: police.hu

A balatonkenesei lakost a rendőrök előállították a Balatonalmádi Rendőrkapitányságra, majd őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként kihallgatták kisebb értékre elkövetett lopás vétség és kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A nyomozók kezdeményezték letartóztatásának indítványozását az illetékes ügyészségen, amellyel a vádhatóság egyetértett, és a mai napon a fiatalembert letartóztatta a bíróság.

A nyomozás további részében a rendőrség vizsgálja, hogy az elkövető cselekményeivel súlyosabb bűncselekményt megvalósított-e.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.