Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C

Télen nem hiányozhat a bundazsák a babakocsiból

2022. december 8. 13:42

A tél beköszöntével érdemes beszerezni egy jó meleg bundazsákot, mely megvédi a hidegtől a gyermeked a babakocsis séták során. Eshet az eső, havazhat, fújhat a szél, a gyermeket melegen tartja minden körülmények között.

Az univerzális kialakítású bundazsák minden babakocsiba és hordozóba illik. Ha séta közben betértek egy üzletbe vagy étterembe, akkor egy mozdulattal le tudod venni a felső részét, így nem lesz melege a babának. Az alsó része pedig babakocsibetétként is használható, ha a tetejét lecipzározod.

Milyen bundazsákot érdemes választani a babakocsiba?

A baba méretét vedd alapul, nem ajánlott nagyot vásárolni, mondván, majd belenő, de az sem kényelmes, ha pont végigéri. A Babaágynemű bolt webáruház bundazsák kínálatában két méret közül választhatsz, 0-18 hónapos és 12-36 hónapos babához valót. Gyönyörű izgalmas mintákkal kapható, erdei állatok, növények, művészi stílusúak, de visszafogott, egyszínű modellek közül is lehet válogatni. Belül pihe-puha béléssel rendelkeznek, a látványos műszőrme pedig levehető. Annak érdekében, hogy ne csak a baba legyen védve a hidegtől, hanem a kezed is, válassz hozzá zsebes kézmelegítőt.

Alapkövetelmény, hogy meleg legyen és praktikus

Jó, ha olyan bundazsákot választasz, amelyiket újszülöttkortól egészen 3 éves korig használhat a gyermek, ezek a modellek a gyermek növekedésével bővíthetők. A toldalékot, amíg nincs rá szükség, babakocsi táskaként is használhatod. A vízálló és szélálló bundazsák a legzordabb téli napokon is melegen tartja a kicsit, így zavartalanul élvezhetitek a hóesést, nem fog átázni.

Igazi téli hangulatot áraszt a vastag műszőrmével díszített bundazsák. Ha igazi modern, vagány darabot szeretnél, akkor válassz olyan modellt, amilyennek olyan a kialakítása, akár egy felnőtt télikabáté. Az arany és ezüst részekkel ellátott modellek pedig igazán elegáns és kifinomult megjelenést biztosítanak.

Meleg, illetve extra meleg kialakítású bundazsákok közül is választhatsz.

Vigyél színt a szürkeségbe!

A borult, szürke napokon jobb kedvre derít egy vidám és színes bundazsák, amely belül nagyon kellemes tapintású minky anyaggal bélelt. Az újszülött vagy pár hónapos babára való méretet a mózesrészbe vagy a babahordozóba is be tudod tenni.

Mit válassz a bundazsák mellé?

Egy puha, meleg téli takarót is érdemes választani, aminek főleg akkor veszed hasznát, ha bementek egy melegebb helyre, és a bundazsák felső részét leveszed. A kézmelegítő használata számodra lesz nagyon hasznos, mert melegen tartja a kezed, a babakocsit tolva.

A babakocsibetét plusz egy réteget jelent a hideg időben amellett, hogy kényelmesebbé, komfortosabbá teszi a babakocsit. A pillangópárna gondoskodik arról, hogy megfelelően megtámassza a baba fejét, és ha göröngyösebb terepen tolod, akkor sem fog billegni a kis feje.

Ha felkészítetted a babakocsit a télre, indulhattok is egy nagyobb sétára a babával!


 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.