Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

A megbízható címkézési rendszer kialakítása

2023. január 31. 11:40

Bele se gondolunk, hogy milyen sok területen alkalmazunk címkézést nap mint nap. Hatalmas szükség van rájuk a gyártás során, kiváló marketing eszközök, vagy éppen az online webshopok világában, ahol mindent kiszállítással kérünk. Láthatjuk, tehát, hogy szinte mindegy milyen területen dolgozunk, megkerülhetetlen, hogy egy jól működő címkézési rendszert alakítsunk ki. Ezért ebben a cikkünkben bemutatjuk, hogyan tudod a leghatékonyabb módon kezelni ezt a folyamatot.

Címkézés a szállítás során

Milyen a tökéletes kiszállítási folyamat? Gyors, a megfelelő időben és helyre érkezik, hiba nélkül. Az átvételhez szükséges adminisztráció pedig szintén legyen akadálymentes. Milyen egyszerűnek tűnik, mégis sokszor találkozunk azzal, hogy akadozik a folyamat. Ennek persze sok oka lehet, mégpedig a leggyakoribb a nem jól működő logisztika.

Az egyik megoldás a szállítmányok megfelelő címkézése lehet. Ha a csomagokon minden szükséges információ szerepel, akár kódok, akár szimbólumok formájában, akkor mind a logisztika, mind pedig a szállítmányozás gyorsan és gördülékenyen tud működni. Vigyázni kell azonban, hogy ezek a termékcímkék tartós minőségűek legyenek, hiszen a raktározás és a szállítás folyamán is könnyen megsérülhetnek, aminek következtében akár olvashatatlanná is válhatnak.  

A címkék fontos szerepe

A termékcímkének nemcsak informatív jellege lehet, de marketing szempontból is fontos szerepet töltenek be. Növelik a márkaismertséget, segítségével új ügyfeleket vonzhatunk be, kialakít egy kezdeti képet a termékünkről, és ami talán a legfontosabb, hogy figyelemfelhívó. Éppen az imént felsoroltak miatt nagyon fontos, hogy a címkénk jó minőségű legyen. Hiszen sokszor ezzel találkoznak vásárlóink először. 

Az Etisoft széleskörű szolgáltatásain belül megtalálható a termékcímkék gyártása is. Legyen szó akár marketing célra használt, logisztika, vagy a szállítmányozás területén, esetleg a gyártás során felhasznált címkékről. Minden esetben garantált a prémium minőség, a gyors és precíz elkészítés, valamint az ügyfélközpontú attitűd. Papír és fólia alapanyagra egyaránt nyomtatnak, akár színesben is, de mindenképp hibátlan felbontásban. 


 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.