Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
9°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
9°C

Megküzdöttek a trófeáért a hó éllovasai

2023. február 12. 11:25
Versenyzőkkel telt meg az eplényi síaréna szombaton. A nemzetközi megmérettetés szervező gárdája a tavalyi sikeres lebonyolításra építve idén több érdeklődőt tudott bevonzani.

Profiknak és kezdőknek egyaránt nyitott volt a Banked Bakony, sőt, nem csupán magyarok, de osztrákok, olaszok, és németek is bemutatkoztak. A kötetlen hangulatú snowboard jamboree megszínezte Eplény egyébként is színes arculatát.

A megmérettetésen mindenki megtalálhatta a számára leginkább megfelelő versenyzési szintet, a szombati napot pedig egy közös pénteki pályabejárás és esti, kivilágított gyakorlási lehetőség előzte meg. A szervezők a verseny után sem engedték el a résztvevőket, közös jóhangulatú beszélgetésre, táncos zenés estre invitálták őket, ahol a közösség ereje erősen megmutatkozott.

A versenyt követő eredményhirdetésen értékes nyereményekkel gazdagodhattak a legjobbak, több korosztályban állhattak dobogóra a snowboardosok. Az „Open férfi” kategóriában harmadik lett Kovács Levente (30.62), második Csontos Milán (30.35), és első helyezést ért el Bede Artúr (29.84). A jutalmakat Ovádi Péter országgyűlési képviselő adta át.

Megkeresésünkre elmondta, a rendkívül színvonalas verseny, ahová egyébként több mint százan neveztek nagyon jó hatással van a térségre.

Kifejtette, fontos Magyarország számára az Eplényi síaréna, számos törekvés van arra vonatkozóan, hogy Európa-szintű legyen a hely. Jó úton járnak – zárta le gondolatait Ovádi Péter.

Az „Open lány” kategóriában harmadik helyezést ért el Huszár Anna (35.53), második lett Brunner Blanca (30.78), és első helyen végzett Tóth Emma (30.74).

A versenyről, valamint az eredményhirdetésről készült képgalériát itt tekintheti meg.

Szabó Eszter
Kovács Bálint

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.