Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2023. december 7. Ambrus
Veszprém
1°C
2023. december 7. Ambrus
Veszprém
1°C

Megküzdöttek a trófeáért a hó éllovasai

2023. február 12. 11:25
Versenyzőkkel telt meg az eplényi síaréna szombaton. A nemzetközi megmérettetés szervező gárdája a tavalyi sikeres lebonyolításra építve idén több érdeklődőt tudott bevonzani.

Profiknak és kezdőknek egyaránt nyitott volt a Banked Bakony, sőt, nem csupán magyarok, de osztrákok, olaszok, és németek is bemutatkoztak. A kötetlen hangulatú snowboard jamboree megszínezte Eplény egyébként is színes arculatát.

A megmérettetésen mindenki megtalálhatta a számára leginkább megfelelő versenyzési szintet, a szombati napot pedig egy közös pénteki pályabejárás és esti, kivilágított gyakorlási lehetőség előzte meg. A szervezők a verseny után sem engedték el a résztvevőket, közös jóhangulatú beszélgetésre, táncos zenés estre invitálták őket, ahol a közösség ereje erősen megmutatkozott.

A versenyt követő eredményhirdetésen értékes nyereményekkel gazdagodhattak a legjobbak, több korosztályban állhattak dobogóra a snowboardosok. Az „Open férfi” kategóriában harmadik lett Kovács Levente (30.62), második Csontos Milán (30.35), és első helyezést ért el Bede Artúr (29.84). A jutalmakat Ovádi Péter országgyűlési képviselő adta át.

Megkeresésünkre elmondta, a rendkívül színvonalas verseny, ahová egyébként több mint százan neveztek nagyon jó hatással van a térségre.

Kifejtette, fontos Magyarország számára az Eplényi síaréna, számos törekvés van arra vonatkozóan, hogy Európa-szintű legyen a hely. Jó úton járnak – zárta le gondolatait Ovádi Péter.

Az „Open lány” kategóriában harmadik helyezést ért el Huszár Anna (35.53), második lett Brunner Blanca (30.78), és első helyen végzett Tóth Emma (30.74).

A versenyről, valamint az eredményhirdetésről készült képgalériát itt tekintheti meg.

Szabó Eszter
Kovács Bálint
további cikkek
Kis kezek, nagy szívvel közélet Kis kezek, nagy szívvel Ötödik alkalommal hirdette meg a Városi Nyilvánosságért Alapítvány a „Legyen mindenkinek szép a Karácsonya” című rajzpályázatot Ovádi Péter országgyűlési képviselő kezdeményezésére, melynek eredményhirdetését az ActiCity Tánc- és Mozgásművészeti Központban tartották meg.   ma 14:24 Notebookokat hozott a Mikulás a veszprémi iskolákba oktatás Notebookokat hozott a Mikulás a veszprémi iskolákba 754 darab notebookot osztanak szét a napokban a veszprémi iskolák 7. és 10. évfolyamos osztályaiban, országosan pedig 140 ezer ilyen eszköz kerül ingyenesen a diákokhoz a magyar kormány digitális esélyegyenlőségi programjának köszönhetően. ma 11:32 Megnyitott az eplényi sípálya szabadidősport Megnyitott az eplényi sípálya Megnyitott az eplényi sípálya, a téli sportok kedvelői egyelőre az A1-es pályát és a tanulópályát használhatják - közölte a Síaréna Vibe Park közösségi oldalán hétfőn. 2023. december 4. 14:14 Varga Judit Veszprémben: a változás szele elkezdett fújni nemzeti konzultáció Varga Judit Veszprémben: a változás szele elkezdett fújni A veszprémiek nem csak országos, hanem helyi ügyekben is ismerik a konzultáció fontosságát, hiszen a városvezetés már több alkalommal kikérte ebben a formában a véleményüket, most pedig az ország hosszútávú jövőképéről alkothatnak véleményt – mondta Porga Gyula polgármester csütörtökön, amikor fogadta Varga Juditot, korábbi igazságügyi minisztert, az Országgyűlés Európai Ügyek Bizottságának elnökét Veszprémben, aki lakossági fórumra érkezett ide, hogy népes közönség előtt is beszámoljon a most elindundó, a nemzeti szuveneritás védelméről szóló nemzeti konzultáció részleteiről. 2023. november 24. 13:28

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.