Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Veszprém a legkedveltebb úti célok között

2023. február 12. 14:06
Európa legjobb úti céljainak versenyében Veszprém az előkelő hetedik helyezést érte el.

A European Best Destination 2023 rangsora 178 ország 700 ezer turistájának véleménye alapján dőlt el. Különösen nagy dolog ez, hiszen London, Bécs, Athén, Koppenhága és Prága desztinációi is indultak a címért.

Veszprém nem csupán Európa legkedveltebb úti céljainak hetedik helyezését nyerte el, hanem a „Best Family City Breaks in Europe #1” kitüntető rangot is bezsebelte, azaz az Európa legjobb családbarát városi desztinációja címet is elnyerte.

A város méltán lehet büszke a közösen elért sikerre, erre a nemzetközi eredményre, mely egy újabb lépcsőfokkal közelebb juttatja Veszprémet ahhoz a célhoz, hogy 2030-ban a saját kategóriánkban Európa 20 legélhetőbb városa között szerepeljen A királynék városa.

vehir.hu
Domján Attila
további cikkek
Fedezze fel Veszprém legjobb szórakozóhelyeit Fedezze fel Veszprém legjobb szórakozóhelyeit 2024. június 20. 11:36 Ugyanaz a város, így viszont emberi szem mégsem látja Veszprémet Ugyanaz a város, így viszont emberi szem mégsem látja Veszprémet Kollégánk közeli infravörös hullámhossz tartományban fotózta végig Veszprémet, a végeredmény pedig egy egészen különleges város képét mutatja, pedig ez ugyanaz a település, csak éppen az emberi szemnek láthatatlan tartományban. 2024. május 23. 15:27 Turistaként a saját városunkban, de veszprémi attitűd nélkül Turistaként a saját városunkban, de veszprémi attitűd nélkül Veszprémet objektívan szemlélni úgy, hogy ide születtünk nagyon nehéz. Kicsit olyan, mint amikor a saját gyermekére tekint az ember: vagy elfogultak vagyunk, és nekünk ő a legszebb, legcsodásabb vagy pont, hogy túl sokat várunk el tőlük. Ahelyett, hogy az erősségeikre koncentrálnánk, és abban támogatnánk, mindent is kisajtolnánk belőlük. Valahol ez is a szeretet jele persze, csak nem olyan egészséges.   2023. augusztus 25. 14:47 Szürke Veszprém – térkövezés kontra zöldfelület Szürke Veszprém – térkövezés kontra zöldfelület Addig nem mondhatja magát senki igazi veszprémi polgárnak, amíg legalább egyszer nem ébred fel mélyálmából izzadságtól leverten, a rémülettől tágra nyílt szemekkel, mert éppen arról rémálmodott, hogy valahol, valamikor, valaki kivágott egy fát a térségben infrastrukturális fejlesztés felkiáltással. 2023. május 16. 16:28

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.