Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
12°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
12°C

Felhívás Gizella-díj adományozásának javaslatára

2023. február 21. 12:53

Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése első magyar királynénk, Gizella életútjára emlékezve, a város szellemi, művészeti, épített környezeti értékeinek létrehozásáért és megőrzéséért, a város természeti értékeinek megőrzéséért, a város nemzetközi hírének öregbítéséért, kapcsolatainak kiépítéséért és ápolásáért végzett, valamint a sport területén elért kiemelkedő tevékenység elismeréseként Gizella-díjat adományoz.

A Gizella-díjat Veszprém Megyei Jogú Város Közgyűlésének döntése alapján, a polgármester a Gizella napok keretében adja át.

Az adományozást kezdeményezheti bármely Veszprémben bejelentett lakóhellyel rendelkező természetes személy vagy veszprémi székhelyű jogi személy, jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet.

Kérjük a város polgárait, gazdálkodószervezeteit, intézményeit, hogy a díjjal kapcsolatos, személyre szóló javaslataikat indoklással együtt, a felterjesztő nevének és bejelentett veszprémi címének megjelölésével 2023. március 31-ig küldjék el, vagy adják le a következő címre:

Veszprém Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala
Polgármesteri Kabinetiroda
8200 Veszprém, Óváros tér 9. (II. em. 201/C szoba)
vagy czinki.eszter@gov.veszprem.hu

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.