Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Forgalmirend-változás március 15-én

2023. március 7. 14:59

Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy 2023. március 15-én, a Dózsa téren 11.00 órakor kezdődő ünnepi programot megelőzően, 10.00 órától korlátozott parkolási viszonyokra, 10.40-től az ünnepség ideje alatt teljes útlezárásra lehet számítani.

A 10.22-kor a Haszkovó fordulóból induló 3-as járat és a 10.54-kor a Kádártai úti fordulóból induló 5-ös járat a Házgyári út irányában a Tizenháromváros tér – Juhar utca – Tejipar útvonalon közlekedik, a Dózsa György tér, Vértanú utca és Avar utcai megállóhelyek kimaradnak.

A 10.38-kor a Vasútállomásról induló 5-ös járat, a 10.45-kor a Csererdőből induló 3-as járat, a 11.06-kor a Haszkovó fordulóból induló 15-ös járat a belváros irányában az Avar utca – Juhar utca – Tizenháromváros tér útvonalon közlekedik, a Vértanú utca és a Dózsa György tér megállóhelyeket nem érinti.

A 11.10-kor a Vasútállomásról induló 10-es járat a Petőfi színház megálló után Dózsa György út – Völgyhíd – Pápai út (körforgalom) – Kistó utca – Avar utca útvonalon közlekedik.

Ugyanezen a napon a fáklyás felvonulás útvonalán, 17.45-től a rendezvény ideje alatt (az Óváros tér, Megyeház tér, Színházkert szakaszon) részleges forgalomkorlátozás várható.

A Volánbusz 17.40-kor Veszprémfajsz, Fordulótól induló 7361/384 számú járata terelt útvonalon közlekedik. Kimaradó megállóhelyek: Komakút tér, Színház. Ideiglenes megállóhely: Kórház

Bővebb információ az érintett járatokról a V-Busz honlapján, a www.vbusz.hu oldalon, valamint a www.volanbusz.hu oldalon található.

Szíves megértésüket és türelmüket kérjük! 

VMJV Önkormányzata

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.