2023. június 6.
//
Norbert névnap

Március 15-én újra nyit az állatkert dino parkja

2023. március 13. 13:08
zoo

Március 15-én újra megnyitja kapuit a Veszprémi Állatkert népszerű Dinó parkja, ahol újdonságként egy fotópont került kialakításra. Az életnagyságú Styracosaurus-fej emlékfotók és szelfik készítéséhez nyújthat maradandó élményt.

A Dinó park előszezonban még részleges nyitva tartással - hétvégéken és ünnepnapokon - várja a látogatókat. Előreláthatólag április közepétől pedig mindennap. A Dinó park pontos nyitva tartásáról az állatkert honlapján lehet tájékozódni.

A Veszprémi Állatkert az év minden napján, így március 15-én is nyitva van!  Érdemes kihasználni a március 15-i szabadnapot és elöltetni egy csodás napot a Veszprémi Állatkertben.
Évek óta töretlen a népszerűsége Magyarország legnagyobb Dinó parkjának a Veszprémi Állatkertben, ahol immár több mint 50 életnagyságú dinoszaurusz szoborral találkozhatnak a gyerekek. A park legnépszerűbb lakói közé tartoznak a 11 méter magas Diplodocus és a félelmetes Tyrannosaurus rex.
 

zoo
vehir.hu

További cikkek

Iskolás csoportokat is ingyenesen fogad az állatkert
Iskolás csoportokat is ingyenesen fogad az állatkert
A közgyűlés kiterjesztette a kedvezményt az általános és középiskolákra is.
Cudar időt jósoltak a veszprémi medvék
Cudar időt jósoltak a veszprémi medvék
A néphagyomány szerint ha Gyertyaszentelő napján a medve előbújik a barlangjából és meglátja az árnyékát, akkor azon nyomban sarkon fordul és visszafekszik aludni, mert hosszú lesz még a tél.
Hamarosan megkezdődhet az út építése az állatvédelmi kompetenciaközponthoz
Hamarosan megkezdődhet az út építése az állatvédelmi kompetenciaközponthoz
Az önkormányzat kisajátítás révén jut hozzá azokhoz az ingatlanokhoz, amelyekre a külső körgyűrű északi szakasza mellett épülő állatvédelmi kompetenciaközponthoz vezető út épülhet.
Vetélkedőt rendeztek az állatok világnapja alkalmából
Vetélkedőt rendeztek az állatok világnapja alkalmából
Általános iskolásoknak szervezett vetélkedőt az állatok világnapja alkalmából a Kittenberger Kálmán Növény- és Vadaspark pénteken.
Az állatkert mindenkié
Az állatkert mindenkié
Évek óta hagyomány, hogy a Veszprémi Állatkert a Mozgássérültek Aktív Egyesületével közösen egy nap külön kedveskedik a kerekesszékeseknek: az érintettek ilyenkor nemcsak díjmentesen nézhetnek körül az állatkertben, de a szakvezetésen a zoo kulisszatitkaiba is betekinthetnek. Szeptember 10-én ismét megrendezték a kerekesszékesek napját.