Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C

Mobiltelefonnal az autópálya-matrica vásárlása is könnyen megoldható

2023. március 14. 10:25

Manapság okostelefonja már szinte mindenki van, sőt az is biztos, hogy a nap nagy részében vagy a zsebünkben vagy a közelünkben tartózkodik hű kommunikációs társunk. Már nem csak egyszerűen telefonálunk rajta, hanem híreket olvasunk, filmet nézünk, zenét hallgatunk, valamint kényelmi funkciókat is használunk. Ilyen kényelmi szolgáltatás az is, hogy az autópálya-matricát is könnyedén megvásárolhatjuk rajta.

Miért érdemes mobiltelefont használni az autópálya-matrica megvásárlásához?

A válasz nagyon egyszerű: kényelem. Ezzel akár vége is lehetne a cikknek, de természetesen azért jobban kifejtjük ennél. Az okostelefon segítségével számtalan ügyet el tudunk intézni, amelyek régebben (pár évvel ezelőtt) hosszú perceket, órákat és végtelen sorban állást jelentettek. Ráadásul az olyan alkalmazásoknak köszönhetően, mint amilyen a VoxPay mobilapplikáció, az autópálya-matrica beszerzése is percek alatt megtörténhet.

Egy mobilos alkalmazás segítségével minden folyamat egyszerűbb és kényelmesebb lesz. Sokkal gyorsabb lesz maga az ügyintézés, amihez csupán egy szimpla regisztrációra van szükség. Ez történhet e-mail cím, Facebook vagy Google felhasználó segítségével is. Meg kell adnunk még a rendszámot, valamint a fiókhoz kell társítani egy bankkártyát, de arra is lehetőség van, hogy az applikáción az egyenlegünket feltöltsük, és abból gazdálkodjunk. 

Az applikációval rengeteg időt megspórolhatunk

Az okostelefonnak köszönhetően konkrétan bárhol és bármikor megtörténhet a vásárlás. Akár indulás előtt, otthon TV nézés közben vagy ebédszünetben. A művelet mindössze 1-2 percet vesz igénybe, egyáltalán nem kell azzal foglalkoznunk, hogy még meglátogassunk egy benzinkutat az autópályához közel, ott esetleg sorban álljunk.

Valljuk be, mindez akár 1 órás művelet is lehet, ha nem több. Ezt a 60 percet könnyedén megspórolhatjuk, aminek még más előnye is van. Nem kell a készpénzzel többet bajlódnunk, teljesen papírmentes lesz a művelet, amivel még a környezetet is védjük.

Hogy néz ki az autópálya-matrica megvásárlása?

Ha már van egy regisztrált fiókunk, ahol megadtuk a rendszámot, és amihez hozzárendeltük a bankkártyánkat, akkor szinte gyerekjáték az egész. Ki kell választanunk a szükséges matrica típust. A vásárlási képernyőn van lehetőségünk arra, hogy módosítsuk az érvényesség kezdetét, valamint beállítsuk mi az alapértelmezett számlázási és fizetési mód a tranzakcióra vonatkozóan. A vásárlás gombbal azonnal leadjuk a megrendelést, amiről azonnal visszajelzést kapunk, hogy sikeresen végbement. 

További előny még az is, hogy ha az autópálya-matrica érvényessége a lejárati dátumához közeledik, arról értesítést kapunk az applikációban és akár e-mailben is. Használjuk ki a rendelkezésre álló technológiát, és váltsunk minél hamarabb mobilos autópálya-matrica vásárlásra!
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.