Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C

Bajnokok Ligája: a nyolc között találkozik a legutóbbi két győztes

2023. március 17. 12:37 // Forrás: MTI
Az előző két kiírás győztese, a címvédő Real Madrid és a Chelsea egymással játszik a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében.

 A nyolc között ugyanakkor a slágerpárosítás az angol és a német bajnok, azaz a Manchester City és a Bayern München párharca lesz.

Az UEFA nyoni székházában tartott pénteki sorsoláson egy olasz párharcot is kihúztak, a hétszeres győztes AC Milan a Serie A-t utcahosszal vezető Napolival került össze. A másik milánói csapat, az Internazionale a Benficát kapta.

Az eseményen már az elődöntők párosítását is kisorsolták, itt egy erősebb és egy gyengébbnek tűnő négyes alakult ki, hiszen a Real Madrid-Chelsea párharc továbbjutójára a Manchester City vagy a Bayern München vár, míg a másik ágon akár egy milánói derbi, vagy egy olaszos elődöntő is kialakulhat.

A negyeddöntő első mérkőzéseit április 11-12-én, a visszavágókat egy héttel később rendezik, míg az elődöntőkre május 9-10-én és 16-17-én kerül sor.

A finálénak június 10-én Isztambul ad otthont.

A negyedddöntő párosítása:

  • Real Madrid (spanyol)-Chelsea (angol)
  • Benfica (portugál)-Internazionale (olasz)
  • Manchester City (angol)-Bayern München (német)
  • AC Milan (olasz)-Napoli (olasz)    

Az elődöntőben:

  • AC Milan (olasz)/Napoli (olasz) - Benfica (portugál)/Internazionale (olasz)
  • Real Madrid (spanyol)/Chelsea (angol) - Manchester City (angol)/Bayern München (német)
vehir.hu
további cikkek
Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik vármegyei foci Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi fordulójában a listavezető Úrkút az üldöző Balatonfűzfő otthonába látogat. A csapatokat jelenleg két pont választja el egymástól, a tópartiak győzelem esetén megelőzhetik címvédő riválisukat. 2024. április 18. 8:06 Edzők és pénzek Erről jut eszembe… Edzők és pénzek „Csak azt kérem, hogy ne alázzatok meg... Ha jönnek az eredmények, meg fogtok fizetni. Ha pedig nem, akkor úgyis kirúgtok.” 2024. április 16. 7:02 A Fűzfő nyerte a rangadót, a Tihany tizenkettőt gurított vármegyei foci A Fűzfő nyerte a rangadót, a Tihany tizenkettőt gurított A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó I. osztály elmúlt hétvégéi fordulójában a második helyen álló Balatonfűzfő 1-0-ra nyert Pápán, míg a Tihany 12-0-ra múlta felül a sereghajtó Várpalotát – összefoglaló, képriport. 2024. április 15. 8:56 Fájó vereséget szenvedett a Practical VSC Practical VSC Fájó vereséget szenvedett a Practical VSC A több sebből is vérző Practical VSC az utolsó percben kapott találattal 2-1-re alulmaradt a vendég Bicskei TC ellen a labdarúgó NB III vasárnapi rangadóján. A címvédő veszprémiek hátránya immár hat pont a listavezető Tatabányával szemben. 2024. április 14. 19:47

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.