Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

A tűpróba műhely átadása igazi divatbemutató keretében zajlott

2023. március 24. 11:22
Csütörtök este a Veszprém Középiskolai Kollégiumban átadták az EKF támogatásával létrejött műhelyt, mely a Gizella napokra készülve kap főszerepet.

Miklós Judit ötletgazda művészeti mentorokkal együtt dolgozva teremtette meg a Vágyott pillanatok nevű eseményt. A varróműhely átadásán már felvonultak középiskolás lányok, akik esküvői ruhákat mutattak be, de az igazi feladat majd a Gizella-napokon vár rájuk, ahol a hagyományőrző ruhák kapják a főszerepet. Miklós Judit elmondta: céljuk, hogy ezáltal bekerüljenek Veszprém vérkeringésébe.

Ovádi Péter országgyűlési képviselő örömmel vett részt az eseményen, ahogy kifejtette: mindig szívesen jön a középiskolai kollégiumba. Nem véletlen, hiszen érezni, milyen ereje van a közösségnek. Ovádi szerint a kis közösségek tudnak igazán sokat elérni.

Mike Friderika az EKF részéről kiemelte: a 2023-as év nem csak a nagy fesztiválokról szól, hanem helye van a kisebb közösségek megmozdulásainak is.

Ünnepélyesen Csík Richárd, az Egyetem városrész képviselője adta át a műhelyt. Köszönetet mondott a Kollégium vezetésének, amiért ilyen kiváló, összekovácsolt csapatot tartanak a kezükben, s bízik abban, hogy a műhely majd minél több embernek okoz boldogságot. 

Galéria
Galériánk a divatbemutatóról
Szabó Eszter
Kovács Bálint
további cikkek
Harminc éve igazolják, hogy Veszprém tényleg a „királynék városa” Harminc éve igazolják, hogy Veszprém tényleg a „királynék városa” Három évtizedes jubileumát ünnepelte vasárnap a Zonta Club veszprémi szervezete. Harminc éve azért jöttek létre a nemzetközi szervezeten belül, hogy jobb világot építsenek a nőknek. Azóta ösztöndíjakon, jótékonysági akciókon és kulturális programokon keresztül is tettek ezért, a civil munka pedig a jövőben is folytatódik. ma 11:34 Kutyacsaholás a színházban állatvédelem Kutyacsaholás a színházban Van kutyabarát kávézó, étterem, könyvtár, hivatal, de egy színházban eddig meglepő lett volna négylábúakkal találkozni. A Veszprémi Petőfi Színház viszont most ebben is formabontó volt, ugyanis a VII. Lélektől Lélekig Fesztiváljának szombati napján az állatvédelemnek és a felelős állattartásnak is szentelt egy beszélgetést, így pedig a teátrum előcsarnokában az érdeklő közönség soraiban feltűnt több kutya is. tegnap 14:14 Legendás fájukról neveztek el fesztivált a szentgáliak Legendás fájukról neveztek el fesztivált a szentgáliak Ezen a hétvégén tartották Szentgálon a Barkóca fesztivált, aminek névadója a település határában álló háromszáz éves fa, aminek a gyümölcséből, mint kiderült kiváló pálinka készül. tegnap 16:14 Új kutyafuttató építi a kutyás közösséget a Görgey utcában Új kutyafuttató építi a kutyás közösséget a Görgey utcában Csütörtök délután hivatalosan is átadták a Görgey Artúr utcai kutyafuttatót. Az eseményen megtekinthettük, amint a kutyusok felavatják a futtató eszközeit. 2024. április 12. 22:16

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.