Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
15°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
15°C

A tűpróba műhely átadása igazi divatbemutató keretében zajlott

2023. március 24. 11:22
Csütörtök este a Veszprém Középiskolai Kollégiumban átadták az EKF támogatásával létrejött műhelyt, mely a Gizella napokra készülve kap főszerepet.

Miklós Judit ötletgazda művészeti mentorokkal együtt dolgozva teremtette meg a Vágyott pillanatok nevű eseményt. A varróműhely átadásán már felvonultak középiskolás lányok, akik esküvői ruhákat mutattak be, de az igazi feladat majd a Gizella-napokon vár rájuk, ahol a hagyományőrző ruhák kapják a főszerepet. Miklós Judit elmondta: céljuk, hogy ezáltal bekerüljenek Veszprém vérkeringésébe.

Ovádi Péter országgyűlési képviselő örömmel vett részt az eseményen, ahogy kifejtette: mindig szívesen jön a középiskolai kollégiumba. Nem véletlen, hiszen érezni, milyen ereje van a közösségnek. Ovádi szerint a kis közösségek tudnak igazán sokat elérni.

Mike Friderika az EKF részéről kiemelte: a 2023-as év nem csak a nagy fesztiválokról szól, hanem helye van a kisebb közösségek megmozdulásainak is.

Ünnepélyesen Csík Richárd, az Egyetem városrész képviselője adta át a műhelyt. Köszönetet mondott a Kollégium vezetésének, amiért ilyen kiváló, összekovácsolt csapatot tartanak a kezükben, s bízik abban, hogy a műhely majd minél több embernek okoz boldogságot. 

Galéria
Galériánk a divatbemutatóról
Szabó Eszter
Kovács Bálint

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.