Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
11°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
11°C

Kerek születésnapját ünnepli a Vanderlich Egészségcentrum

2023. március 24. 21:36
Fennállásának tízéves jubileumát ünnepelte pénteken a Vanderlich Egészségcentrum.

A Betekints Hotelben megrendezett ünnepségen dr. Vándorfi Győző, a centrum vezetője felidézte az elmúlt évtized legnagyobb sikereit és bemutatta kollégáit. Mint megtudtuk, a centrumot már több mint 81 ezer páciens kereste fel, 2015-ben pedig egy országos szavazáson elnyerték az év legjobb magánrendelője díjat, amit egy szakmai zsűri is megerősített. A legfontosabb azonban a pácienseik elégedettsége, ami jól nyomon követhető az online értékelésekben is. 

Porga Gyula polgármester felidézte a tíz évvel ezelőtti sajtótájékoztatót, amikor bejelentették a Vanderlich Egészségcentrum létrejöttét.

Kapcsolódó cikk
Az egészség megőrzésében segítenek
A Wartha Vince utcában a nemrégiben Pro Urbe díjjal kitüntetett dr. Vándorfi Győző vezetésével megnyitott a Vanderlich Egészség Centrum.

Akkor azt mondta, hogy akkor tudunk erősek lenni, ha az állam és az önkormányzat mellett a vállalkozások és a civil szféra is hozzáteszik a maguk tudását az élet minden területéhez. Ezt Vándorfi Győző egy személyben testesíti meg, hiszen a Veszprém Megyei Diabetes Egyesület elnökeként és a Vanderlich Egészségcentrum vezetőjeként a civil és a vállalkozói területen is hozzájárult a veszprémiek egészségéhez.  A polgármester hangsúlyozta: nem elég megálmodni és kigondolni valamit, azt életben is kell tartani – azt, hogy ez a centrum esetében már tíz éve működik, már nem fogható a szerencsére, nagyon sok munka van mögötte. 

Ovádi Péter parlamenti képviselő Vándorfi Győzőt méltatta, akinek vitalitása az egész csapatára motiváló erőként hat. A képviselő szerint a Vanderlich Egészségcentrum választott mottója: “hit, bizalom, tudás, tisztesség” olyan értékeket fogalmaz meg, amire nemcsak egy vállalkozás, hanem az egész társadalom biztonsággal támaszkodhat.

A program további részében dr. Vándorfi Győző emlékplakettet adott át azoknak a munkatársainak, akik a kezdetek óta a csapat tagjai, majd szakmai előadások következtek a centrum orvosainak prezentálásában a cukorbetegség, az elhízás és a képalkotó diagnosztika témáiban.

Schöngrundtner Tamás
Kovács Bálint
további cikkek
2026-ig szinte biztosan lesznek nyári koncertek a Gyárkertben 2026-ig szinte biztosan lesznek nyári koncertek a Gyárkertben A kiemelt fesztiválok közé sorolta és az idei évre jelentős támogatási kerettel látta el a Gyárkertben rendezendő nyári koncerteket a képviselő-testület csütörtöki ülésén. tegnap 15:09 Portálunk vendégírója, Kovács Győző meteorológus miniszteri kitüntetést kapott Portálunk vendégírója, Kovács Győző meteorológus miniszteri kitüntetést kapott Miniszteri kitüntetéseket adott át a meteorológiában dolgozó szakembereknek kedden Koncz Zsófia, az Energiaügyi Minisztérium parlamenti államtitkára Budapesten, a HungaroMet székházában, a meteorológia világnapja alkalmából. A díjazottak között ott van Kovács Győző veszprémi helytörténész, meteorológus, portálunk vendégszerzője is. tegnap 13:34 A Ferenc pápa vezette krizmaszentelési misével megkezdődött a húsvéti három nap vallás A Ferenc pápa vezette krizmaszentelési misével megkezdődött a húsvéti három nap A nagycsütörtök délelőtti krizmaszentelési misével kezdetét vette Rómában a húsvéti szent három nap, melynek szertartásait Ferenc pápa vezeti. Délután egy római börtön női rabjaival végzi a lábmosás szertartását. tegnap 10:58 Veszprém vármegyéből is védi az országot a 'magyar vaskupola' Veszprém vármegyéből is védi az országot a 'magyar vaskupola' A Pápa melletti Kúp település határába is telepítettek egy légvédelmi egységet, amiből összesen tizenegy darabot vásárolt a Magyar Honvédség Izraeltől. A vaskupola néven is ismert haditechnikai rendszer volt az, ami megvédte a zsidó államot attól, hogy tavaly még nagyobb pusztítást végezzen a Hamás terrorszervezet. tegnap 8:09

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.