Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

VBKC: Hét játékostól köszönt el a klub

2010. május 26. 21:44
Az élvonalban újonc veszprémi női kézilabdacsapat ünnepélyes keretek között búcsúzott az idénytől. A távozók névsora itt.

A bakonyiak évzáró vacsoráján a klub tiszteletbeli elnöke, Gyimesi Károly köszöntette az egyesület vezetőit, edzőit, támogatóit, a játékosokat és a meghívott vendégeket.

Elsőként Barabás Árpád elnök kapott szót, aki köszönetét fejezte ki mindazok felé, aki hozzájárultak az újonc kilencedik helyezéshez a honi elitben. A tulajdonos elismeréssel adózott az idei teljesítményről, amely megítélése szerint fontos állomás a klub életében, s egy lépcsőfok is egyben a következő évre kitűzött cél, a középmezőny eléréséhez.

A VBKC névadó elöljárója köszönetet mondott a csapatnak, s külön kifejezte háláját annak a hét játékosnak, akik a következő idényben már nem húzzák magukra a Veszprém szerelését. 

A távozó Baranyai Bettina, Bognár Zsuzsanna, Horváth Viktória, Smidéliusz Júlia, Velky Viktória, Weigel Zita és Vida Ingrid a méltató szavak mellet virágcsokrot és ajándékot vehetett át a vezetőségtől.

– Örömömre szolgál, hogy az alakulat munkája dicsőséget hozott a Barabás névre, hiszen az idei teljesítményünkkel a győztesek, a bennmaradók közé kerültünk – emelte ki Barabás Árpád, majd hozzátette, hogy legnagyobb álma válna valóra, ha egyszer, mint a bajnokcsapat elöljárója mondhatná el ünnepi szavait.

Porga Gyula, Veszprém város alpolgármestere hangsúlyozta, hogy büszke a lányokra, hiszen az együttes a nehezebb pillanatokat követően is emelt fővel tudta folytatni a munkát, s bizonyította, hogy helye van a legjobbak közt. – Példaképei, sztárjai vagytok a városnak, akikre mindenki felnézhet – húzta alá a sportügyekért felelős városvezető.

A játékosok közül a csapatkapitány Gerstmár Renáta szólalt fel, aki személyes ajándékokkal lepte meg az együttestől távozó társakat, s mindenkinek megköszönte a munkáját.

A menü elfogyasztását követően jóhangulatú, kötetlen beszélgetéssel zárult az est.

Az érkezők személyéről néhány héten belül – sajtótájékoztatón – fog beszámolni a grémium.

Galéria
VBKC: Hét játékostól köszönt el a klub
Zatkalik Dávid
további cikkek
Eltűnt egy tizenhárom éves ajkai fiú kék fény Eltűnt egy tizenhárom éves ajkai fiú Az Ajkai Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 13 éves, ajkai fiú eltűnése ügyében. tegnap 23:28 Bodó bombagóljával nyert a Szeged a BL-ben férfi kézilabda BL Bodó bombagóljával nyert a Szeged a BL-ben A Szeged házigazdaként 33-32-re legyőzte csütörtökön a francia HBC Nantes csapatát a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában. tegnap 20:51 75 éves jubileumát ünnepli a Pannon Egyetem Pannon Egyetem 75 éves jubileumát ünnepli a Pannon Egyetem A Pannon Egyetem a héten ünnepli fennállásának 75. évfordulóját, amely nemcsak az intézmény, de Veszprém városa számára is fontos mérföldkő. Az egyetem hosszú és gazdag múltra tekint vissza, hiszen az évtizedek során központi szereplővé vált a térség oktatási és kutatási életében. tegnap 21:38 Egyelőre csak a nevek változtak Erről jut eszembe… Egyelőre csak a nevek változtak Még hogy nem lehet kétszer belelépni ugyanabba a folyóba? A veszprémi férfi kézilabdacsapat cáfolja a régi mondást. Tavaly Momir Ilics szakmai irányításával is két győzelemmel kezdte a BL-szereplést a Telekom Veszprém, majd jött a dániai fiaskó (36-30) a GOG ellen. Most két bravúros győzelem után Portugáliába ment házhoz a pofonért a Veszprém Handball Club, immár a világhírű Xavier Pascuallal a kispadon. Úgy tűnik, egyelőre csak a nevek változtak, a teljesítmény a régi maradt. tegnap 15:17

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.