Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 19. József
Veszprém
-0°C
2024. március 19. József
Veszprém
-0°C

Szoboszlai cselsorozata lett az elmúlt játéknap legszebb megmozdulása

2023. március 28. 18:12 // Forrás: MTI
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) Szoboszlai Dominik cselsorozatát választotta az Eb-selejtezők hétfői játéknapján a legszebb megmozdulásának.

Az UEFA hivatalos Twitter-oldalán látható videóban a magyar válogatott csapatkapitánya a bolgárok ellen 3-0-ra megnyert mérkőzésen három védőn fűzi át magát, közben kioszt egy kötényt, valamint a talppal elhúzott labdával elfekteti az ellenfél egyik játékosát.

Bolla Bendegúz, Szoboszlai Dominik, Ádám Martin és Sallai Roland (b-j) a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők G csoportjában játszott Magyarország-Bulgária mérkőzésen a Puskás Arénában 2023. március 27-én. MTI/Kovács TamásBolla Bendegúz, Szoboszlai Dominik, Ádám Martin és Sallai Roland (b-j) a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők G csoportjában játszott Magyarország-Bulgária mérkőzésen a Puskás Arénában 2023. március 27-én. MTI/Kovács Tamás

Az RB Leipzig futballistája - aki Marco Rossi szövetségi kapitány szerint pályafutása legjobb meccsét játszotta a válogatottban hétfő este a Puskás Arénában - a találkozón egy pazar szabadrúgásgólt is szerzett.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.