Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Zenés kerékpáros felvonulás lesz szombat este, lassabb haladásra kell felkészülni

2023. március 30. 12:52 // Forrás: rendőrség, EKF
Egy kerékpáros rendezvény miatt kell a forgalom lassulására számítani április 1-jén, szombaton 19 órától Veszprém belvárosában.

A zenés kerékpáros felvonuláson részt vevő járművek a kijelölt útvonalon a forgalmi sáv egy részét foglalják majd el. A Kossuth utca - Jutasi út - Agóra - Halle utca - Pipacs utca - Hold utca - Cholnoky Jenő utca - Cserepes utca - Egyetem utca - Óváros tér útvonalon sávlezárásra, terelésre nem kell számítani, azonban a járművezetők hosszabb menetidővel számolhatnak – közölte a rendőrség. 

A felvonulást Liverpool egyik legkülönlegesebb formációja, a Dogshow szervezi az EKF Interurbán sorozatában – tudtuk meg a Hangvető program közleményéből. A Magyar Kerékpárosklub veszprémi szervezetének támogatásával egy feledhetetlen, kerekeken gördülő technodiszkón vehet részt mindenki, aki tudja, a bringázás nem küszködés, nem áldozat, nem kényelmetlenség, hanem szabadság, öröm és könnyedség. 

vehir.hu
további cikkek
239 Veszprém vármegyei autós akadt fent a rendőrség múlt heti akciójában gyorshajtás miatt 239 Veszprém vármegyei autós akadt fent a rendőrség múlt heti akciójában gyorshajtás miatt A rendőrség közzétette a múlt heti nagyszabású akciójának eredményeit, amiben elsősorban gyorshajtókra vadásztak Veszprém vármegye útjain is. tegnap 11:29 Rajzold meg a kedvenc EKF élményedet! Rajzold meg a kedvenc EKF élményedet! Rajzpályáztatot hirdet a Veszprém-Balaton 2023 Zrt. 2024. április 10. 10:13 Karbantartás miatt a mostani és a következő hétvégén lezárják a Déli pályaudvart Karbantartás miatt a mostani és a következő hétvégén lezárják a Déli pályaudvart Két áprilisi hétvégén, 6-án és 7-én, valamint 13-án és 14-én a Déli pályaudvaron komplex karbantartást végeznek, ezért akkor az állomás nem indít és nem fogad vonatokat, ugyanakkor a pénztárcsarnok a lezárás ideje alatt is megközelíthető marad - közölte a Mávinform szerdán a vasúttársaság honlapján. 2024. április 3. 15:32 Európa szintű kiállítás nyílt a Várbörtön Múzeumban Európa szintű kiállítás nyílt a Várbörtön Múzeumban Nem csupán a régmúlt történeteit meséli el, komoly morális kérdéseket is felvet a Várbörtönben kialakított „Ember a rács mögött” című kiállítás, aminek hivatalos megnyitóját kedden délután tartották, most pedig már bárki szabadon látogathatja. Hogyan lehet büntetni úgy, hogy közben ne vegyük el a lehetőségét, hogy az ember visszailleszkedjen a társadalomba? Utópia mindez, vagy realitás? A választ a látogatókra bízzák miután megismerték Európa utolsó várbörtönéből kialakított múzeumot Veszprémben. 2024. április 3. 1:50

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.