Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Koncerttel zárult az autizmus világnapja köré szerveződő programsorozat

2023. április 2. 17:40
Vasárnap délután a Hangvilla éttermében az Iszkiri zenekar szórakoztatta a megjelenteket.

Mielőtt azonban megkezdődött volna a gyermekek között igencsak népszerű együttes fellépése, Brokés Judit, az Autispektrum Egyesület elnöke beszélt.

Kifejtette, a covid időszakában nem volt lehetőség a találkozásra, idén viszont sikerült együtt ünnepelni, valamint felhívni a figyelmet az autista emberek problémáira, erősségeire, létezésükre.

Ovádi Péter országgyűlési képviselő köszöntötte az idén tízéves Autispektrum Egyesületet, s főként Brokés Judithoz – az egyesület elnökéhez – szólt. Ovádi köszönetét fejezte kia tíz évbe fektetett munkáért, törődésért, fáradságért. Mint kifejtette, tíz évig életben tartani egy egyesületet embert próbáló feladat, de az Autispektrum kiállta az idő kerekét, méltán lehetnek büszkék magukra, ahogy a város is méltán büszke rájuk.

Szabó Eszter
további cikkek
Folkdélutánt rendeztek Tésen Tés Folkdélutánt rendeztek Tésen Koncertdélutánt és táncházat szervezett szombaton a Múlttal a Jövőért Egyesület Tésen. tegnap 13:07 Ovádi Péter teljesítette a Sevilla-maratont Ovádi Péter Ovádi Péter teljesítette a Sevilla-maratont A térség országgyűlési képviselője, Ovádi Péter hatalmas egyéni csúccsal, 3:26:20-as időeredménnyel teljesítette a Sevilla-maratont vasárnap. 2024. február 19. 11:13 A kormánybiztos a felelős állattartásra hívja fel a figyelmet a Macskák Világnapján A kormánybiztos a felelős állattartásra hívja fel a figyelmet a Macskák Világnapján Ma ünnepeljük a Macskák Világnapját, mely kiváló alkalom arra, hogy felhívjuk a figyelmet a felelős állattartás fontosságára – hangsúlyozta Ovádi Péter állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztos. A macskák egészségének és jóllétének biztosítása nemcsak szeretetet és odafigyelést igényel, hanem megfelelő gondoskodást és elővigyázatosságot is kíván az állattartóktól. 2024. február 17. 9:56 Az egész környéken népszerű a sólyi játszótér Sóly Az egész környéken népszerű a sólyi játszótér A sólyi megújult játszótér népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, hogy olykor még más településekről is átjárnak ide a családok, hogy a gyermekek kedvükre használják a játékokat. Az önkormányzat a jövőben további fejlesztéseket tervez. 2024. február 16. 9:33

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.