Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Madarat tolláról, embert autójáról!

2023. április 12. 11:36

Biztosan te is voltál már olyan helyzetben, hogy valaki másnak az autójába kellett beülnöd. Lehetett az egy rokon, barát vagy kolléga, aki valamiért elvitt téged valahova. 

Az, hogy ez jó élményként maradt-e meg benned, nem csupán a sofőr személyén vagy akár az autóvezetési tudásán múlik, hanem azon is, hogy hova voltál kénytelen beülni. Egy tiszta, rendezett autó pozitív benyomást kelt, ellenben egy koszos, rendetlen járgány nagyon elkeserítő módon színezheti az adott emberről benned élő képet.

Hogy te soha ne tartozz az utóbbi kategóriába, mindig szánj időt arra, hogy megfelelően ápold és tisztítsd az autódat úgy kívülről, mint belülről. Mai cikkünkben ehhez hozunk neked néhány hasznos tanácsot. 

Mire lesz szükséged hozzá?

Ha igazán szeretnél gondoskodni a járgányodról, akkor mindenképpen beszerzed a szükséges autótisztítási és autóápolási szereket a Royal Tuning kínálatából. Most biztosan azon gondolkozol, hogy valójában mi is az, amire szükséged lehet, így mutatjuk is, hogy miket tanácsos beszerezni.

  • Az autó külső tisztításához az autósamponok elengedhetetlenek, hiszen olyan összetevőkkel bírnak, amik jót tesznek a kocsidnak. Kutyát sem emberi samponnal fürdetsz, miért tennél másként az autóddal?
  • Az autóüveg tisztításáról és zsírtalanításáról is külön kell gondoskodni, ráadásul itt nem csupán az esztétika játszik fontos szerepet, hanem a biztonság is.
  • Nem feledkezhetsz meg a gumik és a felnik tisztántartásáról sem, ezekhez is speciális szereket javasolt alkalmazni.
  • Talán a legegyértelműbb, hogy a bőr és a kárpit kizárólag speciálisan arra a célra készült szerrel tisztítható és ápolható, így ezt se hagyd ki a virtuális kosaradból!
  • A műszerfalat és a műanyag részeket is fontos portalanítani és ápolni.
  • Száradás után a karosszéria waxolásásról se feledkezz meg, hiszen extra védelmet nyújt az autódnak.
  • Természetesen léteznek univerzális tisztítószerek, de ezeket is csak a megfelelő helyről vásárold meg!

Szeretnéd minél könnyebben megúszni?

Most biztosan a frász kerülget, és inkább veszed az irányt egy gyorsmosó felé, de egy pillanatra türelemre intünk!

Ha ugyanis nincs annyi időd, hogy ezeket összeválogasd, akkor megvásárolhatod akár komplett csomagként is a szükséges szereket és eszközöket a fent említett webáruházban. Így a vásárlás pár kattintással megoldható, és akár már holnap mehetsz is ki autót takarítani!

Fontos a megfelelő szerek használata!

Talán egyértelmű, mégis sokan félvállról veszik, de az autó különböző részeihez csak a célnak megfelelő eszközzel és tisztítószerrel szabad nyúlni, hiszen akár maradandó károkat is okozhatsz a járműben.

Amennyiben viszont szakszerű ápolásban részesíted az autódat kívül-belül, úgy sokkal tovább meg tudod őrizni az állagát, hosszabb élettartamot biztosítva ezzel minden részének. Érdemes tehát a megfelelő felszerelést beszerezni a Royal Tuning webáruházából, és ha így teszel, biztos lehetsz abban, hogy mindent megtettél azért, hogy autód igényes és szép maradjon!
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.