Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Csomagolj környezettudatosan!

2023. április 14. 10:57

A csomagolásnak fontos funkciója van, hiszen megvédi a terméket a szennyeződésektől, és az esetleges sérülésektől a raktározás és a szállítás folyamata során. A csomagolóanyagokat azonban célszerű úgy megválasztani, hogy közben ne keletkezzen felesleges hulladék, hanem újra lehessen őket hasznosítani. 

Környezettudatos kartondoboz

A kartondoboz az egyik legegyszerűbb csomagolási mód akár könnyű, akár nehéz termékek védelmét szeretnéd megoldani. A karton környezettudatossága abból áll, hogy újrahasznosított papírból készül, és használat után nem feltétlenül fog hulladékká válni, hiszen ismét hasznosítható. A Mű-Pack Webáruház kínálatában környezetbarát kartondobozok és egyéb csomagolóanyagok széles választékát találhatod meg.

A cég elsősorban ipari csomagolóanyagok és praktikus csomagológépek nagykereskedelmével foglalkozik. Vállalkozásod egyedi igényeinek megfelelő versenyképes megoldásokat tudnak javasolni a csomagolóanyagok és a csomagológépek tekintetében egyaránt, hiszen Európát átölelő gyártói kapcsolatokkal rendelkeznek. A csomagológépek beüzemelésében és szervizelésében is készséggel állnak rendelkezésedre.

Hogyan csomagolj könnyű, kis méretű alkatrészeket?

A kis méretű, könnyű súlyú termékek ömlesztett csomagolására, tárolására a kartondoboz optimális megoldás lehet. A dobozba, ha erre szükség van, úgynevezett térkitöltő levegőpárnákat is tehetsz. 

A kartondoboz többször is felhasználható csomagolóanyag, szállítás során önmagában vagy akár raklapon egymásra halmozva is könnyen kezelhető.

Ragasztószalaggal egyszerűen lezárhatod a dobozt, ehhez a felhasználás gyakoriságától és módjától függően kézi vagy ipari ragszalaghúzót érdemes beszerezned. Ezzel a megoldással a vevőhöz garantáltan sértetlen és tiszta állapotban érkezik meg a termék.

Törékeny termékek csomagolása

Kartondobozból nagyon sokféle méret kapható. Ezek közül, ha sérülékeny dolgot szeretnél csomagolni, érdemes a termék méretéhez legközelebb álló méretű dobozt használni, hiszen ebben lehet legjobban rögzíteni az alkatrészt.

Ez esetben célszerű újrahasznosított légpárnás fóliába tekerni a sérülékeny tárgyat, és így betenni a kartondobozba. A Mű-Pack Webáruházban a légpárnás fólia 0,5 méter szélességtől egészen a 2,2 méter szélességig sokféle méretben kapható.

Ha a termék nehezebb, célszerű sztreccsfóliával is körbetekerni a csomagot, hogy az árut garantáltan megvédd a szállítás során előforduló esetleges ütődésektől.

Nehéz termékek csomagolása

Ha nehéz fémalkatrészeket szeretnél csomagolni, erre is használhatsz kartondobozt, de ebben az esetben nem elég a ragasztószalaggal történő lezárás, hanem sztreccsfóliával és pántolószalaggal is célszerű megerősíteni a csomagot. Az alkatrészek közé, az ütődések elkerülése végett érdemes gyűrt papírt vagy légpárnás fóliát is tenni.

Ha kérdésed merülne fel az ipari csomagolóanyagokkal vagy a csomagolástechnikai gépekkel kapcsolatban, fordulj nyugodtan a cég ügyfélszolgálatához.
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.