Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 18. Frigyes
Veszprém
30°C
2024. július 18. Frigyes
Veszprém
30°C

Gasztrokomp közlekedik a Balatonon

2023. április 14. 11:52 // Forrás: Balatoni Kör
A Balatoni Kör és a BAHART különleges ízutazásra hív 2023. április 22-én, a Szántód és Tihany között közlekedő komp fedélzetén.

Egyedülálló élmény várja a gasztronómia szerelmeseit, hiszen a Balaton közepén ringatózva, körasztalok mellett kóstolhatják végig az északi és déli part éttermeinek, vendéglátóinak, borászatainak kínálatát.

„Az eseményt a Balatoni Kör Kóstold Körbe rendezvénysorozatának mintájára álmodtuk meg, ezúttal a BAHART-tal közösen. A komp ezen a napon átalakul, autók helyett asztalok és kínálópontok lesznek a fedélzeten. Kellemes zenei aláfestés mellett (Jazzy Funtazi Duo) állófogadás keretén belül fix menü- és borsorral készülünk, és természetesen nem hiányozhat a kínálatból a BalatonBor sem” – mondta Joó Zoltán, a Balatoni Kör elnökségi tagja, az esemény egyik főszervezője.

„Az elmúlt években már tartottunk a BAHART-tal közös rendezvényeket, sajtótájékoztatót, kiadványbemutatót és BalatonBor premiert a komp fedélzetén, azonban a vendégek igénye alapján úgy döntöttünk, hogy 2023-ban bárki vásárolhat jegyet a Gasztrokomp rendezvényre”- tette hozzá Laposa Bence, a Balatoni Kör elnöke.

„A BAHART-tal közösen szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a balatoni régióban számos, egész évben nyitva tartó, minőségi szolgáltató várja a vendégeket. Közösen gondolkodunk, egymást ajánljuk, és azt gondoljuk, felejthetetlen élmény lesz a komp fedélzetén, a tó közepén hajózva ebédelni, koccintani. A tavaly elindított dinamikus modernizációt folytatva, az idei évi hajózási szezon alatt is sokszínű programkínálattal várjuk utasainkat” - tudtuk meg Dimb Katától, a BAHART marketing vezetőjétől.

„Nagy hangsúlyt fektetünk a balatoni hajók fedélzetére szervezett rendezvényeinkre, melyek közül a hajózási szezon indulását követően a Balaton Körrel közösen megálmodott Gasztrokomp lesz az első. Büszkék vagyunk rá, hogy hajóink egyre több eseménynek adnak helyet, és ennek nyomán a buli-, sport-, gyerek- és kulturális programokon kívül teret kaphat a gasztronómia is. Gasztrokomp eseményünkre a hajójegyeket kizárólag online értékesítjük 2022-ben bevezetett jegyvásárlási felületünkön, a jegy.bahart.hu-n.”

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.