Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Sipos Regina és Tisler Péter is bajnok lett!

2023. április 19. 12:23
A VESC – Weapon Group küzdősportolói kiemelkedő teljesítményt nyújtottak az elmúlt hétvégén Baján rendezett WFC-WMo országos bajnokságon.

Április 14-16. között Baja városa biztosított otthont a WFC-WMO nyílt országos küzdősport-versenynek. A veszprémi VESC – Weapon Group harcosai is érdekeltek voltak a megmérettetésen, amelyre összesen kétszázötvenhatan neveztek. A szervezők négy szabályrendszerben százötvenkilenc mérkőzést bonyolítottak le a hétvége folyamán.

Tisler Péter, Sipos Regina, Kaposvári Dominik és Dobos Gergely - fotó: VESC - Weapon GorupTisler Péter, Sipos Regina, Kaposvári Dominik és Dobos Gergely - fotó: VESC - Weapon Gorup

Kaposvári Dominik (-67 kg) junior korcsoportban harmadik helyen végzett K1-light szabályrendszerben, míg Sipos Regina (-55 kg) és Tisler Péter (-86 kg) K1-ben mérették meg magukat. Mindketten hatalmasat küzdöttek, az erőfeszítéseiknek pedig meg is lett az eredménye: bajnoki övekkel térhettek haza! A veszprémi sportolókat Dobos Gergely edző készítette fel.

vehir.hu
további cikkek
Kilenc bajnoki címet szereztek a veszprémi küzdősportolók VESC – Weapon Group Kilenc bajnoki címet szereztek a veszprémi küzdősportolók A VESC-Weapon Group küzdősportolói kilenc bajnoki cím mellett három ezüstérmet szereztek az elmúlt hétvégén rendezett bajai, illetve gyöngyösi megmérettetéseken. 2024. március 26. 12:23 Kislány még, de Veszprém egyik legsikeresebb sportolója Sipos Regina Kislány még, de Veszprém egyik legsikeresebb sportolója A VESC-Weapon Group küzdősportolója, Sipos Regina győzelmet aratott a magyar bajnokság mellett a világkupán, az Európa-bajnokságon és az Európa-játékokon is, amellyel az egyéni sportokat tekintve a naptári év egyik legsikeresebb sportolója lett Veszprémben. A mindössze tizenhat esztendős K1-es portálunk megkeresésére elmondta, napról napra azért dolgozik, hogy idővel elérhesse az álmait. 2023. december 26. 9:12 Tislér Péter világkupa-győztes! VESC – Weapon Group Tislér Péter világkupa-győztes! A VESC-Weapon Group küzdősportolója, Tislér Péter az elmúlt hétvégén Törökbálinton rendezett Hanshi Kempo Világkupán bajnoki címet szerzett. 2023. december 8. 12:44 Veszprémi sikerek a nemzetközi versenyen VESC – Weapon Group Veszprémi sikerek a nemzetközi versenyen A VESC–Weapon Group versenyzői kiemelkedő teljesítményt nyújtottak a naptári év utolsó kiemelt versenyén: három bajnoki cím mellett egy bronzérmet sikerült bezsebelniük. 2023. november 23. 15:24

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.