Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
17°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
17°C

Áprilisban a kutyás kutató-mentőknek segített a veszprémi Plazma Center

2023. április 20. 12:22
Immáron hagyománynak is betudható, hogy a veszprémi Plazma Center minden hónapban támogat egy környékbeli civil szervezetet, akik valamilyen jótékony, a társadalom számára hasznos tevékenységre tették fel életüket. Legutóbb a Veszprém Megyei Kutató-Mentő Szolgálat Alapítványt segítették így.

A jelképes adományátadásra szerda délelőtt került sor a Jutasi úti centrumban, ahol az alapítvány részéről Hirschl János egy mentőkutyával jelent meg. Hogy miért kíséri el az alapítvány elnökét négylábú társa gyakorlatilag mindenhova, arról korábbi riportunkban írtunk.

A Plazma Center 100 ezer forintos adományát az alapítványnál a kutyák élelmezésére fogják fordítani, valamint felmerült az is, hogy ebből az összegből is fordítanak majd arra a speciális eszközre, ami egy modern, az autó platójára szerelhető speciális kennelt jelent. Ebben biztonságosan és még gyorsabban tudják majd a kutyákat a mentés helyszínére szállítani.

vehir.hu
Domján Attila
további cikkek
Csutival ünnepelte a veszprémi Plazma Center negyedik születésnapját Plazma Center Csutival ünnepelte a veszprémi Plazma Center negyedik születésnapját A veszprémi Plazma Center 4. születésnapja különleges hangulatban telt. Az ünnep tematikája a repülés volt, így ehhez illő módon stewardessekkel és pilótákkal találkozhatott az, aki ezen a napon ellátogatott a Jutasi úti centrumba. Az ötletet az adta, hogy egy évben a rendszeres plazmaadók akár 747 000 Ft-ot is szerezhetnek plazmaadással, ez pedig egybe cseng a híres Boeing 747-es típusú repülőgép elnevezésével. A hangulatot fokozta, hogy a születésnapot személyesen az ismert celeb, Csuti is itt volt Veszprémben, akivel személyesen találkozhattak a plazmaadók. A napi fődíj egy 100 000 Ft-os repülőút utalvány volt, amit mostanra már át is vett a szerencsés nyertes. 2024. március 11. 10:21 Cipősdoboz gyűjtés a Veszprémi Plazma Centerben december 18-ig! Cipősdoboz gyűjtés a Veszprémi Plazma Centerben december 18-ig! Idén is csatlakozott a veszprémi Plazma Center a Baptista Szeretetszolgálat cipősdoboz adomány kampányához. 2023. december 14. 16:03 Notebookokat hozott a Mikulás a veszprémi iskolákba oktatás Notebookokat hozott a Mikulás a veszprémi iskolákba 754 darab notebookot osztanak szét a napokban a veszprémi iskolák 7. és 10. évfolyamos osztályaiban, országosan pedig 140 ezer ilyen eszköz kerül ingyenesen a diákokhoz a magyar kormány digitális esélyegyenlőségi programjának köszönhetően. 2023. december 7. 11:32 Gondoskodik a képviselő a Módszertani bölcsődéről Gondoskodik a képviselő a Módszertani bölcsődéről Miután a korábbi években a veszprémi önkormányzat felújította a Módszertani bölcsőde épületét és teljes energetikáját, valamint rendbe rakta az udvart is, az utolsó néhány hasznos eszköz beszerzésében már a belvárosi körzet önkormányzati képviselője, Bázsa Botond segített az intézménynek. 2023. november 30. 14:46

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.