A szabályozott hőmérséklet nemcsak az élelmiszerek kiváltsága
A jégkrém és egyéb fagyasztott áruk mellett még számos egyéb friss, romlandó áru igényel szabályozott hőmérsékletű tárolást. Ahogy otthon is a hűtőszekrényben tartjuk a zöldségek, gyümölcsök, tejtermékek és húskészítmények legnagyobb részét, úgy a gyártástól a vásárlásig is csak a szigorúan ellenőrzött körülmények biztosíthatják a megfelelő minőséget. Az élelmiszereken felül pedig sok egyéb árucsoport számára is elengedhetetlen a megfelelő tárolási környezet – legyen szó alapanyagokról vagy vegyipari késztermékekről.
Hűtött áruk logisztikája: az átláthatóság kulcsfontosságú
Az Európa 15 országában jelen lévő Raben Group frissáru-logisztikai szolgáltatásai a teljes ellátási láncra kiterjednek. A vállalat Dunaharasztiban lévő logisztikai központjában három különböző hőmérsékleti tartomány áll rendelkezésre 0 és 25 Celsius-fok között. A hűtési lánc folytonosságát és legérzékenyebb termékek szakszerű szállítását automatikus, zsilipes dokkolórendszer, valamint rendszeresen tanúsított, valós időben nyomon követhető járműflotta garantálja.