Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 9. Gergely
Veszprém
20°C
2024. május 9. Gergely
Veszprém
20°C

Raktározás szabályozott hőmérsékleten

2023. május 9. 11:06
A nyár és a szabadtéri programok beköszöntével újra itt a street food, a jégkrém, a gyümölcssaláták és a hűtött italok időszaka. A változatos és gazdag ízek mellett legalább ilyen lényeges az élelmiszerbiztonság is, amit – a népszerű kifejezéssel élve – a farmtól az asztalig fenn kell tartani. Ennek kulcseleme a szabályozott hőmérsékleten történő raktározás és az ellenőrzött szállítás.

A szabályozott hőmérséklet nemcsak az élelmiszerek kiváltsága

A jégkrém és egyéb fagyasztott áruk mellett még számos egyéb friss, romlandó áru igényel szabályozott hőmérsékletű tárolást. Ahogy otthon is a hűtőszekrényben tartjuk a zöldségek, gyümölcsök, tejtermékek és húskészítmények legnagyobb részét, úgy a gyártástól a vásárlásig is csak a szigorúan ellenőrzött körülmények biztosíthatják a megfelelő minőséget. Az élelmiszereken felül pedig sok egyéb árucsoport számára is elengedhetetlen a megfelelő tárolási környezet – legyen szó alapanyagokról vagy vegyipari késztermékekről.

Hűtött áruk logisztikája: az átláthatóság kulcsfontosságú

Az Európa 15 országában jelen lévő Raben Group frissáru-logisztikai szolgáltatásai a teljes ellátási láncra kiterjednek. A vállalat Dunaharasztiban lévő logisztikai központjában három különböző hőmérsékleti tartomány áll rendelkezésre 0 és 25 Celsius-fok között. A hűtési lánc folytonosságát és legérzékenyebb termékek szakszerű szállítását automatikus, zsilipes dokkolórendszer, valamint rendszeresen tanúsított, valós időben nyomon követhető járműflotta garantálja.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.