Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

4 tipp a szemkörnyék ápolásához, ha műszempillát viselsz

2023. május 11. 10:40

Egy precízen felépített műszempillasor csodásan keretezi a tekintetedet és karakteresebbé teszi a szemeidet. Ugyanakkor attól még, hogy szempilla-hosszabbítást viselsz, nem feledkezhetsz meg a szemkörnyék gondos ápolásáról sem.

Hisz tudod, itt jelennek meg először az öregedés jelei, azok a makacs kis szarkalábak és a lilás karikák, amik arról árulkodnak, hogy bizony nem pihented ki magad. Tehát a szemkörnyék ápolása legyen a mindennapi rutinod része. S hogy hogyan is végezd? Olvass tovább, adunk pár tippet!

Csak olyan termékeket használj, melyek szempilla-hosszabbítás mellett is alkalmazhatóak!

Ez talán az első és legfontosabb kritérium. Érdemes körülnézned az Xtreme Lashes műszempilla webshop kínálatában, ahol prémiumminőségű ápolási termékeket is találsz. Ezen készítményeknél a gyártó kiemelten figyel arra, hogy az összetételük műszempilla-kompatibilis legyen, így bátran használhatod őket.

Sok drogériás termék ugyanis olyan hatóanyagokat is tartalmaz, amik károsítják a ragasztót, ezáltal az épített pillák lepotyoghatnak. Meglehetősen bosszantó, ha a frissen felapplikált pillasor néhány nap alatt megritkul egy nem megfelelő sminklemosó vagy szemkörnyékápoló miatt… ne kövesd el ezt a hibát! 

Fogadd meg a stylist tanácsait az utóápolásra vonatkozóan, és kérd ki a véleményét, hogy melyek azok a termékek, amiket biztonsággal használhatsz!

Óvatosan a sminklemosóval!

A smink eltávolítása minden este kötelező feladat, hiszen alapelv, hogy nem megyünk aludni addig, amíg az arcbőrünket nem tisztítottuk meg. Arról már az imént volt szó, hogy épített pillasorhoz speciális lemosó dukál, no de az sem mindegy, hogy ezt hogyan használod.

Először is érdemes beszerezni egy hipoallergén kozmetikai szivacsot. Erre vidd fel a lemosót, és óvatos mozdulattal töröld le a sminkedet a szemed környékén is. Erősen dörzsölni tilos! Ha jó minőségű készítményt használsz, akkor finom mozdulatokkal is tökéletesen el tudod távolítani a sminket a bőrödről. 

A szivacsot minden tisztítás után öblítsd ki forró vízben, időnként pedig mosd ki mosógépben 60°C-on. 

Szentelj kiemelt figyelmet a szemkörnyék érzékeny bőrének!

A szemed körüli bőr sokkal vékonyabb, mint az arcod többi részén, ezáltal jóval érzékenyebb is. Nem véletlen, hogy itt jelennek meg az első apró ráncok. A sima hidratálókrém ide nem elég, speciális ápolásra van szükség.

Az Xtreme Lashes Total Eye Repair szemkörnyékápoló széruma ideális választás. Lifting hatás, feszesítés és a kollagéntermelés serkentése egyetlen termékben. Láthatóan csökkenti a ráncokat, zsírmentes összetételének köszönhetően pedig szempilla-hosszabbítás mellett is használható.

Támogasd a pilláid természetes növekedését!

Hiába viselsz csodaszép, hosszú és ívelt műpillákat, azért ne feledkezz meg a saját szálaidról sem. Kényeztesd őket aminosavas szempilla- és szemöldökerősítő szérummal, hogy hosszabbra nőjenek! 

Az Xtreme Lashes termékei Horvat Krisztina, a márka hazai képviselője által érhetőek el a hazai piacon.
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.