Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
16°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
16°C

Kiemelkedően teljesítettek a VTC tornászai

2023. május 12. 17:36
A Veszprémi Torna Club (VTC) növendékei csapatban és egyéni kategóriában is remek eredményeket értek el a közelmúltban rendezett országos versenyeken.

A Magyar Torna Szövetség (MATSZ) több országos megmérettetést is rendezett Budapesten a közelmúltban, amelyekre a Veszprémi Torna Club (VTC) növendékei is ellátogattak. A csapatbajnokságon a bakonyiak haladó leányegyüttese gyermek korosztályban, vidéki kategóriában az első helyen végzett. Egyéni összetettben Jurec Dóra első, Szalai Tíria második, Berki Noémi harmadik, Vészi Lara negyedik lett. Felkészítőjük Árkovits Krisztina volt.

Ugyanebben a kategóriában és korosztályban, ám a kezdők között is próbára tették magukat a veszprémiek, akik az előkelő ötödik pozícióban zártak. Puskás Csabáné csapatának tagjai: Pesti Dorina, Burgyán Janka Léna, Schäffer Ivett, Suha Larina Alícia és Völgyesi Lia (sérülés miatt nem versenyzett). 

A legkisebbek versenyében, a "zsebibaba-bajnokságban" I. és II. korcsoportban is bizonyított a VTC: a legfiatalabbak elsők, az idősebbek másodikak lettek. 

A I. korcsoportos csapat tagjai: Simon Lili, Weibel Zoé, Császár-Németh Sarolta, Sarkady Gréta, Takàts Bianka, Molnár Mira, Mekler Enikő, Marosvölgyi Zara.

A II. korcsoportos csapat tagjai: Marton Luca, Kropf Borbála, Kelemen Hanga, Perényi Petra, Soltész Emma, Hülber Frida, Pesti Fanni, Csokmai Karola. A legfiatalabbakat Marosvölgyi Olga készítette fel.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.