Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Használd ki a polikarbonát medencefedések összes előnyét!

2023. május 12. 12:45

Egyre többen engedhetik meg maguknak a saját kerti medencét, amely nagyszerű és az egész család számára örömteli kikapcsolódást kínál a forró nyarakon, illetve az előnyös medencefedések jóvoltából akár egész évben is.

Egy medence a kertben komfortos, hiszen a nagy melegben nem kell a zsúfolt strandokra menni hűsölni, és vonzó a család, illetve a barátok számára, így ha építtetsz egyet sosem leszel egyedül. A sok előny mellett vannak hátrányai is, például a rendszeres karbantartási igény, azonban a pozitívumok messze maguk mögött hagyják. Még tovább, akár egész évben is élvezhetjük a medencét, ha fűtéssel és az energiahatékonyságot, valamint a víz szennyeződések elleni védelmét is szolgáló medencefedést választunk.

Strandolj egész évben!

A polikarbonát medencefedések nemcsak dekoratívak, ezáltal emelve a kertek megjelenését, hanem számos előnnyel kecsegtetnek. Modern környezetbe válaszd a letisztult formájú Poliking Dubai medencefedést, és élvezd a meghosszabbított fürdési szezont a kerted kényelmében! Változatos megjelenésű és típusú polikarbonát fedések közül válogathatsz a medence méretének és formájának megfelelően, különböző lemezvastagságokban, cellás vagy tömör változatban. Diszkrét, elegáns megjelenést és optimális helykihasználást biztosítanak a rugalmas, teherbíró, járható Coverseal fedések.

A medencetető 

  • Segít a víz felmelegítésében és melegen tartásában, ezáltal energiát takarít meg.
  • Csökkenti a párolgást.
  • A fotoszintézis mérséklésével meggátolja az algásodást.
  • Távol tartja a szennyeződéseket, ezáltal csökkenti a vegyszerhasználatot.
  • A biztonságot szolgálja, megelőzi a vízbe esésből származó baleseteket.
  • Növeli a medence élettartamát.

Milyen megoldások közül választhatsz?

A polikarbonát fedések között találni klasszikus, nem túl magas, íves vonalvezetésűeket, illetve középmagas és magas típusokat is, amelyek lehetővé teszik, hogy zárt állapotban is teljes kényelemben élvezhesd a fürdést, úszást. Kérheted teljes medencenagyságban vagy részben emelt szegmensekkel, amelyek teret hagynak a medencébe lépéshez vagy a körüljárhatóság érdekében.

A hagyományosnak mondható középmagas vagy magas típusok mellett léteznek alacsony, a környezetet kevésbé kitakaró fedések is, legömbölyített vagy minimál stílusú, szögletes formavilággal. Hogy melyiket választod ízlésed és a környezet függvénye. 

Biztonságos fedések minden medencére

A fedések zárt állapotában a medencék ajtón keresztül vagy a homlokfal felhajtásával közelíthetők meg. A tetők síneken mozgathatók kézi, félautomata vagy automata vezérléssel, utóbbiak teljes komfortot nyújtanak. A vázszerkezetek egyedi porfestéssel kérhetők, így maximálisan illeszthetők a környezet színeihez.

Minden medencefedés védelmet nyújt az időjárás viszontagságai ellen, viharbiztonsági rendszerrel van ellátva. Védelmet nyújt a bőrünket és az anyagokat károsító UV sugárzással szemben. 

Kerti medencéd védelmére válaszd a korszerű és változatos polikarbonát fedéseket!
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.