Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Első születésnapját ünnepelte a veszprémi Hufbau

2023. május 14. 14:07
Egyéves születésnapját ünnepelte szombaton a veszprémi Hufbau éptőanyag- és barkácsáruház, ebből az alkalomból családi nappal és több meglepetéssel is készültek a déli iparterületen lévő üzletben.

Kevésbé köztudott, de a Hufbau márkanév egy teljes egészében magyar tulajdonú vállalkozást takar, ami hálózatban működve az ország több pontján megtalálható. Ezeket az üzleteket viszont a legtöbb esetben családi vállalkozások üzemeltetik, pont, mint Veszprémben is.

A környéken a Piedl név ismerősen csenghet, autókereskedés, valamint tüzéptelep is van a vállalkozásaik között, valamint tavaly óta már a helyi Hufbauit is ők gondozzák.

Ezt a családias légkört, valamint szemléletet követik az építőanyag áruházlánc üzemeltetésében is, emelte ki Piedl Anna a születésnapi eseményen, a Piedl-Ker Kft. ügyvezetője, azé a cégé, amelyik üzemelteti a veszprémi boltot.

Kínálatuk kapcsán pedig elmondta, igyekeznek úgy szervezni az árukészletet, hogy náluk minden elérhető legyen, ami egy ház építéséhez kell, az alapozástól egészen az utolsó munkafázisig.

A szombati napon viszont nem csak ezek a termékek voltak a középpontban, hiszen a Hufbaunál egy nagyszabású családi napot szerveztek, amelyen különböző gyermekprogramok, ügyességi játékok és szerepeltek a programok között, valamint több akcióval is készültek az üzletnél.

Többek közt a Hufbau hűségkártya-programját is megújították, ami magánszemélyeknek és vállalkozóknak is elérhető már.

A születésnapra hivatalos volt Ovádi Péter, a térség országgyűlési képviselője is, aki már az egy évvel korábbi nyitáskor is ott volt. Ő köszöntőjében méltatta a Piedl család törekvéseit a helyi gazdaságban, valamint azt, hogy nem kizárólag az értékestésre helyezik a hangsúlyt, hanem igazi közösségformáló rendezvényeket szerveznek, ezzel is erősítve vállalkozásaik helyi beágyazottságát.

A képviselő mellett György László, gazdaságstratégiai kormánybiztos is itt volt Veszprémben. Ő a magyar kormányzat gazdaságpolitikai szemléletét foglalta össze röviden, miszerint az egyszerre patrióta és pragmatikus. Ezalatt azt értette, hogy a kormány támogatásainak 2/3-a a magyar vállalkozásokhoz kerül, ezzel patrióta a kormány, de ugyanúgy pragmatikus is, hiszen a multinacionális vállalatokat is próbálja segíteni az országban, ezek összhangja pedig sikeres gazdaságpolitikát eredményezett az elmúlt, kihívásokkal teli időszakban is.

vehir.hu
Kovács Bálint

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.