Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 20. Illés
Veszprém
24°C
2024. július 20. Illés
Veszprém
24°C

Első születésnapját ünnepelte a veszprémi Hufbau

2023. május 14. 14:07
Egyéves születésnapját ünnepelte szombaton a veszprémi Hufbau éptőanyag- és barkácsáruház, ebből az alkalomból családi nappal és több meglepetéssel is készültek a déli iparterületen lévő üzletben.

Kevésbé köztudott, de a Hufbau márkanév egy teljes egészében magyar tulajdonú vállalkozást takar, ami hálózatban működve az ország több pontján megtalálható. Ezeket az üzleteket viszont a legtöbb esetben családi vállalkozások üzemeltetik, pont, mint Veszprémben is.

A környéken a Piedl név ismerősen csenghet, autókereskedés, valamint tüzéptelep is van a vállalkozásaik között, valamint tavaly óta már a helyi Hufbauit is ők gondozzák.

Ezt a családias légkört, valamint szemléletet követik az építőanyag áruházlánc üzemeltetésében is, emelte ki Piedl Anna a születésnapi eseményen, a Piedl-Ker Kft. ügyvezetője, azé a cégé, amelyik üzemelteti a veszprémi boltot.

Kínálatuk kapcsán pedig elmondta, igyekeznek úgy szervezni az árukészletet, hogy náluk minden elérhető legyen, ami egy ház építéséhez kell, az alapozástól egészen az utolsó munkafázisig.

A szombati napon viszont nem csak ezek a termékek voltak a középpontban, hiszen a Hufbaunál egy nagyszabású családi napot szerveztek, amelyen különböző gyermekprogramok, ügyességi játékok és szerepeltek a programok között, valamint több akcióval is készültek az üzletnél.

Többek közt a Hufbau hűségkártya-programját is megújították, ami magánszemélyeknek és vállalkozóknak is elérhető már.

A születésnapra hivatalos volt Ovádi Péter, a térség országgyűlési képviselője is, aki már az egy évvel korábbi nyitáskor is ott volt. Ő köszöntőjében méltatta a Piedl család törekvéseit a helyi gazdaságban, valamint azt, hogy nem kizárólag az értékestésre helyezik a hangsúlyt, hanem igazi közösségformáló rendezvényeket szerveznek, ezzel is erősítve vállalkozásaik helyi beágyazottságát.

A képviselő mellett György László, gazdaságstratégiai kormánybiztos is itt volt Veszprémben. Ő a magyar kormányzat gazdaságpolitikai szemléletét foglalta össze röviden, miszerint az egyszerre patrióta és pragmatikus. Ezalatt azt értette, hogy a kormány támogatásainak 2/3-a a magyar vállalkozásokhoz kerül, ezzel patrióta a kormány, de ugyanúgy pragmatikus is, hiszen a multinacionális vállalatokat is próbálja segíteni az országban, ezek összhangja pedig sikeres gazdaságpolitikát eredményezett az elmúlt, kihívásokkal teli időszakban is.

vehir.hu
Kovács Bálint
további cikkek
Mintegy 200 denevér tölti a nyári hónapokat a veszprémi Érseki Palota padlásterében Mintegy 200 denevér tölti a nyári hónapokat a veszprémi Érseki Palota padlásterében Közel száz denevér érkezett április második felében a veszprémi Érseki Palota padlásterébe, ahol a nőstény egyedek és néhány hete született kölykeik a nyári hónapokat töltik. Az „érsekségi denevérek” visszatérő vendégek a közel 250 éves barokk épületben, ezért a Veszprémi Főegyházmegye a várnegyed megújításának munkálatait úgy ütemezi, hogy a védett – fényre és zajra is érzékeny – állatokat ne zavarják, sőt az Érseki Palota díszkivilágítását is módosították. tegnap 22:35 Az Európai Parlament megválasztotta Von der Leyent az Európai Bizottság elnökévé Az Európai Parlament megválasztotta Von der Leyent az Európai Bizottság elnökévé Újraválasztotta az Európai Parlament plénuma csütörtökön Strasbourgban Ursula von der Leyent az Európai Bizottság elnöki tisztségébe. 2024. július 18. 15:23 Az átállás a megújuló energiára nonszensz tündérmese Pannon Egyetem Az átállás a megújuló energiára nonszensz tündérmese Második alkalommal rendezték meg a HOPE fenntarthatósági konferenciát a Pannon Egyetemen csütörtökön. 2024. július 18. 22:55 Megdőlt az esetszámrekord a Balatonnál Balaton Megdőlt az esetszámrekord a Balatonnál Drasztikusan megnövekedett a Magyar Vöröskereszt által működtetett Balatoni Elsősegélynyújtó Szolgálat által ellátottak száma a júliusi tartós hőhullám miatt, az önkéntesek már csaknem kétezer bajbajutotton segítettek - derül ki a szervezet MTI-hez szerdán eljuttatott közleményéből. 2024. július 17. 14:58

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.