Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
11°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
11°C

Kíméletes kezelés, mely feszesebb és üdébb bőrt biztosít

2023. május 15. 9:25

A feszesebb, simább bőr eléréséhez a legtöbben különböző praktikákat alkalmaznak. A kencék, pakolások vagy a bőrradírok többsége nem tud elég mélyreható változást elérni. A fakó, elszíneződő bőr továbbra is megkeseríti a mindennapokat.

Egy új generációs tisztító és tápláló kezeléssel a bőr mélyebb rétegei is elérhetőek, kiváló lehetőséget biztosít az orvos-kozmetikai beavatkozások előkészítésére, hogy azok hatása erőteljesebb lehessen.

A feszes és üde bőr érdekében

A hidrodermabrázió olyan bőrminőség-javító kezelés, mely elősegíti a bőr megújulását. Az Aesthetica Orvosi Központ DermaClear eljárása kíméletes módon végzi a felső hámrétegek eltávolítása mellett a pórusok tisztítását és hidratálását. 

Bőrünk üde megjelenéséhez szükséges a folyamatos tápanyagellátás, melyet szintén biztosíthat a kezelés. Az antioxidánsokat tartalmazó szérum a mélyebb rétegekbe juttatva segíti a regenerálódást és a környezeti hatásoktól is véd.

A bőr tisztítása

Bőrünk rendszeres tisztítása, karbantartása fontos ahhoz, hogy minél hosszabb távon megőrizhessük fiatalos külsőnket és az egészséges bőrfelszínt. Az otthoni bőrápolási rutin férjen bele a mindennapokba! Legalább naponta kétszer, reggel és este tisztítsd meg a szennyeződésektől az arcbőröd!

Ezen túlmenően az arcbőr frissen tartására kozmetikai kezelések nyújtanak megoldást. Néhány kezelés ezek közül kellemetlenséggel, esetleg fájdalommal járnak, így érdemes kipróbálni az év bármely szakában, és bárki számára igénybe vehető biztonságos DermaClear eljárást. 

A DermaClear eljárásról

A pórusokat egyszerre tisztító és hidratáló kezelés hatására az elhalt hámsejtek eltávolításra kerülnek bőrünkről, ezzel extra puha felületet kapunk eredményként. Az alkalmanként mindössze 15 percet igénybe vevő kezelés után rögtön folytathatod megszokott napi rutinod. Nincs felépülési vagy regenerálódási idő. 

Az eljárás során nem érzékelsz majd fájdalmat, sőt kimondottan kényelmes és relaxáló érzést nyújt. A hidrodermabrázió a kezelés elején hámlasztással távolítja el az elhalt sejteket, majd ezt követően a vákuum kitisztítja a pórusokat. Ezután az antioxidánsokban gazdag hidratáló mélységében jut el a bőrfelszín alá és táplálja azt. 

Mikor érdemes a kezelést elvégezni?

Sok más orvos-esztétikai és kozmetikai kezeléssel ellentétben a DermaClear eljárás az év bármely szakában elvégezhető. Sőt, ajánlott is, hiszen a bőr tisztítására évszaktól függetlenül szükségünk van, hogy megőrizzük fiatalos rugalmasságát. Idősebb és fiatalabb korosztály számára egyaránt alkalmazható beavatkozás, mely más kezelésekkel együtt is elvégezhető.

A szérum - mely a regenerálódást és a feltöltődést biztosítja - a kezelések végén kerül a mélyebb rétegekbe. Ebben B3 vitamin, niacinamid található, melyek elősegítik a kollagén és az elasztin magas szintjét megőrizni a bőrben, ami a rugalmasságot és feszességet biztosítja. Már három kezelés látványos eredményeket biztosíthat.
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.