Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Hogyan nézz ki stílusosan ezen a nyáron Toms cipővel és rövidnadrággal?

2023. május 17. 10:50
A Toms egy jól ismert dán márka, amely a skandináv minimalizmus és természetesség minden tulajdonságával rendelkezik. Mellette pedig hihetetlenül kényelmes cipőket kapunk, amely remekül áll a különféle rövidnadrágokhoz.

Csak lazán! Toms cipők farmer rövidnadrágokkal

A farmer egy olyan anyag, ami gyakorlatilag mindenféle stílushoz tökéletesen áll. Ez lehet azért történt így, mert egyszerűen a farmer népszerűsége miatt beépült a köztudatba az univerzális viselése. Mindenesetre annyi bizonyos, hogy a farmer női rövidnadrág még a legsötétebb kékjében is hordoz magában egyfajta természetességet, amely a Toms esdparilles cipőivel karöltve igazi naturális, nyári hangulatot varázsol a szettünkbe. Egy ilyen outfithez kiválóan mutat a farmer rövidnadrágok mindegyike. Legyen az egy rövid sort, vagy épp egy hosszabb capri típus, mind jól áll a Toms cipőinek szinte bármelyikével. A márka persze nem csak espadrilles jellegű lábravalókat készít. Menő sneakerek és slip-onok közül válogathatunk például az Answear kínálatában.

Milyen Toms cipőt válasszunk a szafari stílushoz?

Az idei nyár trendje az újra visszatérő szafari stílus. Ez annyiból áll, hogy a különféle khaki és más természetes színű és anyagú ruházatok mellett visszatértek a zsebes nadrágok és a katonai egyenruhákra hajazó ingek, valamint blézerek is. Az ilyen stílus remekül áll egyébként minden nyári elképzeléshez, hiszen a praktikuma pontosan a szafarikon használt öltözködésből indult ki. A világos színek tökéletesek arra, hogy ne főjünk meg a kánikulában. A zsebes nadrágok pedig arra, hogy praktikusan tudjuk tárolni az apróságainkat még a városban is. Az ilyen outfithez pedig remekül áll a Toms sneakere vagy épp espadrilles cipője is. Ez főleg akkor igaz, ha egy csinos, magas derekú, testhezálló cargo rövidnadrágot választunk, amihez például egy barna öv és betűrt fehér ing igazán nyerő lehet. Ha kedvünk tartja, a végeredményt megkoronázhatjuk egy barna bőr oldaltáskával, hiszen ehhez a stílushoz a finomabb válltáskák kevésbé mennek. Ha ilyet szeretnénk viselni, akkor egy magassarkút válasszunk a szettünkhöz.

Szoknyanadrágok a Tomsokhoz

A rövidnadrágok között ismét hódít a lenge nadrágszoknya stílus. Az ilyen rövidnadrágok úgy néznek ki, mint ha szoknyát viselnénk, ám ez csalóka, hiszen valójában rövidnadrágról van szó. Csodaszép virágmintás modelleket kaphatunk belőlük, amelyek kiválóan kombinálhatóak a divatos Toms nőies sneakereivel és tulajdonképpen mindegyik cipőivel. Jól állnak crop tophoz, de egy egyszerű felsőhöz is, ami miatt nem csak csinos, de nagyon kényelmes szettet kaphatunk. Az ilyen stílushoz jól mutat a szalmakalap és remek választás akkor, ha például nyaralunk. Könnyű ugyanis kombinálni szinte bármivel, ami megelőlegezi azt, hogy a bőröndbe tett korlátozott ruhaszám miatt ne legyen bűntudatunk.

Toms cipők ruhákkal kombinálva

A Toms cipői igazán univerzálisak, főleg ha az espadrilleseket nézzük. Ezek a nagyon naturális hatású lábbelik ugyanis rendkívül nőiesek lehetnek, ami miatt kiválóan állnak ruhákhoz is, nem csak rövidnadrághoz. Párosíthatjuk maxiruhával, miniszoknyával és bármilyen ruhával. Ingruhával kombinálva egyenesen fantasztikus hatást kapunk, és még egy egyszerű tunikát és nyugodtan tudunk viselni hozzá.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.