Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Országos táncversenyt rendeztek Veszprémben

2023. május 22. 13:49
Veszprémben rendezte meg az országos táncverseny döntőjét a KID Rock and Roll SE vasárnap.

Az országos versenyen több korosztályban, párosban és csapatban is összemérhették tudásukat az akrobatikus rock and rollt űző fiatal táncosok.

A Kid Rock and Roll SE 2006. május elsején alakult, fő profilja az akrobatikus rock and roll. Emellett foglalkozik színpadi látványtánc, pom-pom tánc, musical tánc, show -páros - és divattánc oktatásával is. Az egyesület három- és huszonötéves kor között biztosítja a mozgást kezdők, haladók, versenyzők, és hobbitáncosok részére.

A döntőt Hegedűs Barbara alpolgármester nyitotta meg, aki a helyszínen úgy nyilatkozott: nemcsak a verseny rangja miatt örül, hogy az egyesület Veszprémben szervezte meg azt, hanem azért is, mert ez kiváló hétvégi program a családoknak, és a gyerekek a produkciókat látva maguk is kedvet kaphatnak a tánchoz és testmozgáshoz, ami csapatszellemre is tanítja őket. 

vehir.hu
Domján Attila
további cikkek
Ülésezett a Veszprém Városi Idősügyi Tanács Ülésezett a Veszprém Városi Idősügyi Tanács A veszprémi idősügyi tanács évente kétszer ülésezik, a csütörtöki találkozón a nyugdíjasokat érintő költségvetési támogatásokról esett szó.   2024. április 12. 14:47 Veszprémi politikus is felkerült a Fidesz-KDNP EP-listájára választás 2024 Veszprémi politikus is felkerült a Fidesz-KDNP EP-listájára Kiderült, hogy a kormánypártok mely politikusai szerepelnek majd a listán a június 9-ei európai parlamenti választásokon. A listavezető Deutsch Tamás, a huszonegy fő között pedig egy veszprémi politikus is van. 2024. április 11. 14:33 Elkezdődött a Szent István utca felújítása, az autósoknak érdemes a völgyhídon kikerülni a szakaszt útfelújítás Elkezdődött a Szent István utca felújítása, az autósoknak érdemes a völgyhídon kikerülni a szakaszt A város megoldja a csapadékvíz elvezetését, felújítják a járdát, a közvilágítást, felfestik a parkolóhelyeket és persze új burkolatot is kap a Szent István utca közel félkilométeres szakaszon. A nagyobb lezárások jövő héten kezdődnek, a munkákkal pedig szeptemberig végeznek teljesen – tudtuk meg a csütörtök délután tartott sajtótájékoztatón Hegedűs Barbara alpolgármestertől. 2024. március 21. 16:02 Megkezdődik a Veszprémvölgyi utca felújítása útfelújítás Megkezdődik a Veszprémvölgyi utca felújítása Március 18-án felvonul a kivitelező, és megkezdi a Veszprémvölgyi utca felújítását. Az utcába csak a lakók hajthatnak be a munkálatok ideje alatt. 2024. március 13. 13:18

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.