Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 15. Tas, Anasztázia
Veszprém
15°C
2024. április 15. Tas, Anasztázia
Veszprém
15°C

A One Identity magyarországi kutató- és fejlesztőközpontjainak bővítésével terjeszkedik tovább az EMEA régióban

2023. május 25. 12:46
A One Identity folyamatos regionális terjeszkedése alátámasztja a vállalat elhivatottságát a technológiai megoldások világszintű demokratizálása iránt.

A One Identity, az egységes identitásbiztonsági megoldások vezető szállítója bejelentette magyarországi kutatás-fejlesztési (K+F) központjainak jelentős bővítését. A cég budapesti és veszprémi irodáinak növekedésével a globális vállalat tovább erősíti európai piaci pozícióját.

A One Identity hazai szakértői csapatainak bővítését célzó beruházás tovább növeli a magyarországi K+F fejlesztések jelentőségét úgy a vállalaton belül, mint világszinten.  Az itthoni K+F irodák szoftverfejlesztési projektjei jelenleg a One Identity egységes identitásbiztonsági megoldásportfóliójának két alappillérét támogatják. A Safeguard termékcsoport fejlesztésével a privilegizált felhasználók hozzáférés-kezelési (Privileged Access Management – PAM), míg az Active Roles és Password Manager termékek fejlesztésével pedig az Active Directory fiókok menedzselését (Active Directory Management) segítik. A ma bejelentett bővítési program eredményeként azonban további két stratégiai jelentőségű területhez kapcsolódó, hosszú távú fejlesztési projektekkel is bővül a magyar kompetenciaközpont, mind a hozzáféréskezelés (Access Management), mind pedig a jogosultságszabályozási és -felügyeleti (Identity Governance) területeken.

Mindezzel a One Identity számos új munkahelyet biztosít a munkavállalók számára Magyarországon.  A már jelenleg is nyitott, szoftverfejlesztő mérnököknek meghirdetett új pozíciók a kezdő és senior szakemberek számára is változatos karrierlehetőséget és nemzetközi projektekben megszerezhető tapasztalatot kínálnak Ruby on Rails, AWS, Kubernetes, iOS, Android, Mac Desktop, RADIUS, vagy épp Virtual LDAP területeken.

„A magyarországi irodáink kiemelten fontosak a One Identity számára, nem csak az összetartó csapat és cégkultúra miatt, hanem az itteni szakértői csapatnál felhalmozódott szakértelem jelentősége miatt is. Több stratégiai fontosságú termékünk teljeskörű fejlesztése is itt zajlik” - mondta el Mark Logan, a One Identity vezetője. „Nagy öröm számunkra, hogy kiterjeszthetjük a magyarországi K+F tevékenységünket, és a több mint 20 új pozíció létrehozásával vonzó munkahelyet tudunk teremteni az itteni IT biztonsági szakértők számára.”

A vállalat egyre nagyobb hangsúlyt fektet kelet-európai jelenlétének megerősítésére. 2022 szeptemberében például az első olyan jogosultság- és hozzáférés-kezelési megoldásokat (Identity and Access Management – IAM) szállító cég volt, amely kiállított Varsóban a Microsoft Technology Centre (MTC) eseményen. A One Identity elkötelezett abban, hogy további beruházásokat támogasson a vezető kelet-európai technológiai régiókban, amelyek egyre inkább kihívást jelentenek az élen járó nyugat-európai technológiai központok – Amszterdam, London és Párizs – számára.

vehir.hu
további cikkek
Futsal felkészülési torna: döntetlent játszottak a magyarok a svédekkel magyar futsalválogatott Futsal felkészülési torna: döntetlent játszottak a magyarok a svédekkel A magyar futsalválogatott vasárnap 2-2-es döntetlent játszott a svédekkel a Szlovákiában zajló, Fever Days elnevezésű nemzetközi felkészülési tornán. tegnap 22:12 Párizs 2024: a norvégokkal azonos kalapban a magyar női kézilabda-válogatott női kézilabda-válogatott Párizs 2024: a norvégokkal azonos kalapban a magyar női kézilabda-válogatott A magyar női kézilabda-válogatott biztosan nem játszik az Európa-bajnoki címvédő Norvégiával a nyári, párizsi olimpia csoportkörében, mert azonos sorsolási kalapban szerepel vele. tegnap 22:04 Golovin: felszabadultabban játszhattunk női kézilabda-válogatott Golovin: felszabadultabban játszhattunk Golovin Vlagyimir szövetségi kapitány szerint felszabadultabban játszhatott a magyar női kézilabda-válogatott, részben ennek köszönhető, hogy 37-28-ra legyőzte Japánt a debreceni olimpiai selejtezőtorna utolsó mérkőzésén és kvótát szerzett. tegnap 21:59 Rali Eb: Csomós Miklósék harmadikak Veszprémben, Tempestini nyerte a viadalt Rally Hungary Rali Eb: Csomós Miklósék harmadikak Veszprémben, Tempestini nyerte a viadalt A román Simone Tempestini, Sergiu Itu kettős győzelmével zárult a rali Európa-bajnokság (ERC) idei nyitófutama, a Rally Hungary Veszprémben, ahol a Csomós Miklós, Nagy Attila duó harmadikként zárt. tegnap 21:48

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.