Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Rablás Veszprémben: pénzt követelt az álmából felriasztott sértettől

2023. június 1. 20:10 // Forrás: rendőrség
Veszprémben történt rabláshoz hívták a rendőröket szerdára virradó éjszaka.

A helyszínre érkező járőröknek a sértett elmondta, hogy láthatóan bódult állapotban egyik ismerősük az éjszaka rájuk törte az ajtót és késsel hadonászva pénzt követelt. Az álmukból felvert háziakat megfenyegette, hogy amennyiben nem adnak neki pénzt, megöli őket.

Fotó: rendőrségFotó: rendőrség

A lakásban a tulajdonoson és élettársán kívül még egy férfi tartózkodott, aki felriadt a kiabálásra, majd fogott egy nagy fadarabot és az elkövető mögé állt. A tettes azonban ezt észlelve megfordult, majd a férfit a késsel a bal alkarján megsebesítette. A támadó ezek után menekülni kezdett, útja során kitörve a bejárati üvegajtót, melynek következtében több sérülése is keletkezett.

Az elmenekült támadó a belvárosban megpróbálta a sebeit ruházatával bekötözni, de mivel a vérzés nem állt el, jelentkezett a kórházba ellátásért, ahol a rendőrök elfogták. Kábítószer gyorstesztet is alkalmaztak nála, amely pozitív eredményt mutatott. A 23 éves helyi lakost orvosi ellátása után előállították, majd őrizetbe vették és a nyomozók rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták - számolt be az esetről közösségi felületén a rendőrség.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.