Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 27. Olga
Veszprém
21°C
2024. július 27. Olga
Veszprém
21°C

A legdallamosabb kvízünkkel most VeszprémFest koncertjegyet nyerhet!

2023. június 12. 13:06
Olyan ember talán nincs is a földön, aki ne szeretné a zene valamelyik műfaját! De mi a helyzet a többi stílussal? A Vehir.hu zenei kvízjátékában most bárki tesztelheti tudását, hogy a mulatóstól a komolyzenéig, kortársaktól a nagy klasszikusokig mennyire van otthon a zene tágabb világában. Aki kitölti kvízünket, és legalább 8 kérdésre jól válaszol, részt vehet a sorsoláson, ahol megnyerheti az idei VeszprémFesten fellépő Joss Stone koncertjére a három darab páros belépő egyikét.

Korábban olvasóink már letesztelhették tudásukat a sport világából, legutóbb pedig arra voltunk kíváncsiak, hogy a magyar helyesírás szabályaival mennyire vannak tisztában. Mindezt pedig nem is tét nélkül, ugyanis értékes nyereményeket sorsoltunk ki a kvízeink kitöltői között.

Most ismét egy izgalmas játékra hívjuk olvasóinkat, ezúttal viszont a nyár fesztiváljaihoz igazodva egy könnyedebb témát választottunk: a zene ezeracú világába utazunk el, a mulatóstól egészen a komolyzenéig, kortársak és nagy klasszikusok között.

13 kérdéssel készültünk, szokásunkhoz hűen most is belecsempészve néhány veszprémi vonatkozásút is. Aki pedig legalább 8 kérdésre helyesen válaszol, részt vehet a sorsolásunkon, amin megnyerheti a három darab páros belépő egyikét Joss Stone július 15-ei koncertjére a VeszprémFesten a szervezők felajánlásából.

A játék június 30-ig tart, a sorsolás július 3-án történik, ami után e-mail-ben értesítjük a nyerteseket.

vehir.hu
további cikkek
A francia arroganciából is kapott egy kis ízelítőt a világ A francia arroganciából is kapott egy kis ízelítőt a világ A francia „mi majd megmondjuk, hogy hogyan kell” sztereotípia kapott egy jókora muníciót. Ironikus módon pont maguktól a franciáktól, vagyis a párizsi olimpia szervezőbizottságától, akik a közel négyórás ceremónia alatt a francia szabadság eszményének bemutatását leginkább drag queenek vonaglásában tudták elképzelni. Közben néha a sportolókat is mutatták. ma 1:28 Pannon Egyetem: a humán és reál tudományterületeken is voltak slágerszakok Pannon Egyetem Pannon Egyetem: a humán és reál tudományterületeken is voltak slágerszakok Reneszánszát éli a társadalomtudományok és bölcsész-képzések népszerűsége, de a reáltudományok slágerszakjai is őrzik előkelő helyüket a Pannon Egyetem kínálatában. A szerdai felvételi ponthatárok kihirdetése után most az egyetem vezetősége ismertette a számokat és statisztikákat, ahol kiderült az is, hogy milyen ösztöndíjjal segítik azokat, akik önköltséges képzésen tudják csak elkezdeni egyetemi tanulmányaikat. tegnap 16:06 A herendi postaládák kézzel írt pozitív üzenetekkel teltek meg péntek reggelre A herendi postaládák kézzel írt pozitív üzenetekkel teltek meg péntek reggelre A herendieket péntek reggel igazán különleges és személyes meglepetés várta: egy helyi lakos pozitív üzenetekkel töltötte meg mindenki postaládáját. A szívből jövő gesztus nemcsak örömet okozott, hanem elindított egy hullámot a közösségi médiában is, ahol a város lakói megosztották egymással a kedves, kézzel írt pozitív megerősítéseket. tegnap 12:10 Egyszere lett más, mégis ugyanolyan a Kossuth utcán a veszprémi DJ-nek köszönhetően Egyszere lett más, mégis ugyanolyan a Kossuth utcán a veszprémi DJ-nek köszönhetően Bátor vállalkozás egy DJ részéről hozzányúlni és újragondolni olyan dalokat, amikhez az emberek ezerféle módon kötődnek. Márpedig a Rubber Puppet Kossuth utcánja olyan a veszprémieknek, mint például a Nélküled a magyar válogatott szurkolóinak, vagy az Azért vannak a jó barátok egy osztálytalálkozón. DJ Thomas viszont pontosan érti, hogy milyen az a bizonyos veszprémi életérzés, hiszen ő is itt volt gyermek, majd fiatal felnőtt, közben pedig állandó szereplője lett a veszprémi buliknak a DJ-pult mögött. Nem is volt kérdés, hogy első saját remixében a Kossuth utcánt dolgozza fel. Megkerestük a DJ-t, hogy elmeséje a dal megszületésének történetét. tegnap 12:08

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.