Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 4. Mónika
Veszprém
11°C
2024. május 4. Mónika
Veszprém
11°C

Minden, amit a tantrikus és az erotikus masszázsról tudni érdemes!

2023. június 12. 10:03

A mai modern világban rengeteg tévhit kering a tantra, valamint az erotikus masszázzsal kapcsolatban. Sokan egyáltalán nem tesznek különbséget a kettő között, ami főként a Káma szútra nyugati világban való terjedésén alapul. 

A masszázsok általában fél órán keresztül tartanak, a masszőr azonnal rátér a lényegre, megkeresi a problémás területeket és próbál azokon javítani. Ami azonban a tantrikus és erotikus masszázsokat illeti, utóbbiakat talán nem annyira meglepő módon, főleg a férfiak választják. 

Ebben a cikkben a két típust hasonlítjuk össze és eláruljuk, hogy mi a különbség a kettő között. 

Mi a tantrikus és az erotikus masszázs?

A valódi élményhez nagyon sok minden hozzájárul, így nehéz egy mondatban megfogalmazni, hogy mit takar. Egy efféle helyzetben a masszőr holisztikus szemmel néz a vendégre, vagyis aktívan dolgozik a páciens szexuális energiájának felébresztésén. Tantra masszázs Budapesten is elérhető, így tulajdonképpen bárkinek lehetősége van kipróbálni. A szakember összpontosítással, valamint különleges légzőgyakorlatokkal segíthet elérni oda, ahol tartani szeretnénk. 

A legfontosabb, hogy a tantrikus masszázs előtt mindenképpen hangolódjunk rá, ezt nemcsak nekünk, hanem a masszőrnek is meg kell tennie. Nem véletlen, hogy ebben az esetben a masszázs több órás, hiszen már a megérkezést beleszámítjuk. Kezdetben történik egy beszélgetés, ennek köszönhetően lehet a legkönnyebben elérni azt a bizonyos “élményt”. Vendégként fontos ellazulni, megbízni a masszőrben, elengedi a gondolatainkat, középpontba kell kerülnünk, hogy meg tudjuk figyelni a testünket. 

Az erotikus masszázsnak ugyanúgy megvan a helye az ember életében, mint bármely másik típusnak. Hatalmas élmény, ráadásul igen nagy lépést tehetünk a fejlődés útján. Ehhez azonban arra lenne szükség, hogy oldódjunk, gyógyuljunk. 

Milyen eredményekre számíthatunk?

Fontos kiemelni, hogy kizárólag akkor van értelme tantrikus vagy erotikus masszázsnak, ha elengedjük az elvárásainkat. Persze minden embernek megvannak a saját vágyai és elképzelései, valamint igényei, viszont, ha nem engedjük el ezeket, akkor a masszázsnak szinte semmi értelme. A legjobb, ha az árammal együtt mozgunk és megpróbálunk a pillanatnak élni. Csak a testünkre koncentráljunk, a bőrünkre, és figyeljünk meg minden egyes lélegzetet. Ezzel segítünk magunknank eljutni a belső vágyainkhoz. 

A tantrikus masszázs kiszámíthatatlan, hiszen sokszor kellemes és pihentető, máskor azonban erős és heves. Sosem lehet ugyanolyan. 

Miért van rá szükség? 

Manapság egyre több az egyedülálló ember, éppen ezért fokozódik az elszigetelődés, hiába a rengeteg kikapcsolódási opció, a technológia elvesz tőlünk mindent. Éppen ezért nem figyelünk az alapvető szükségleteinkre, a belső hangunkra. A masszázs viszont remek megoldást kínál az oldódásra, és az emberi érintés elfogadására. 
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.