Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Válasszunk prémium hidraulikaolajat!

2023. június 20. 11:37

Munkagépek, motorok és sok más gépezet esetében is szükség van különböző adalékanyagokra a helyes működéshez. Ezeket a kiegészítőket nemcsak azért használjuk, hogy egyáltalán beinduljon a berendezés, hanem a teljesítmény megtartásához és az élettartam meghosszabbításához is elengedhetetlenek.

Miért éppen prémium hidraulikaolajat válasszunk?

Ma már kifejezetten nagy kiszerelésben, akár 180 literes változatban is megvásárolhatjuk a szükséges prémium minőségű hidraulikaolajat. Sokan elvétik azt a hibát, hogy először az árakat nézik meg, és csak az alapján hozzák meg a döntést. Pedig egy ilyen adalék esetében kifejezetten fontos a minőség, mivel elsősorban az határozza meg, hogy egyáltalán hatásos-e.

A Hungarolube hidraulikaolaj kínálata is jól megmutatja, hogy ma már a prémium minőségű adalékok is elérhető áron kaphatóak, így egyáltalán nem kell kimagasló költségekre gondolni. De miért jobb ezeket választani? Egyrészt nagyobb a teljesítményük, így a kopásgátló tulajdonságaik is jobbak, mint az átlagos termékek esetében. Komolyabb gépezetekhez is nyugodtan használhatjuk őket, mint például ipari szivattyúkhoz, szervóventilátorokhoz és numerikus vezérlésű szerszámgépekhez.

Összességében olyan hidraulikus rendszereknek lehet szüksége prémium hidraulikaolajra, amelyekben iszap és más lerakódások keletkeznek a működésük során. A rengeteg mozgó alkatrész folyamatos kezelésre szorul, ezért is említettük már az elején, hogy a nagyobb kiszereléseket érdemes választani, hogy mindig legyen utánpótlás. Nagy gépekhez jobb védelemre van szükség, ezért is ajánlott minőségi hidraulikaolajakat használni.

Egyáltalán miért van szükség hidraulikaolajra?

Ennek az adaléknak számtalan feladata és előnye van. Konkrétan minden olyan gépnek szüksége van rá, amiben hidraulikus rendszer található. Kimagasló oxidációs stabilitást nyújt, amivel a gépezetek teljesítménye megfelelő marad hosszú távon is, valamint a karbantartási időt is csökkenteni fogja. A meghibásodások száma is jóval kevesebb lesz, ami azt jelenti, hogy nem kell annyit szerelésre és alkatrészek cseréjére költeni, több marad a pénztárcánkban.

A prémium hidraulikaolaj azonnal érezteti a hatását, mivel a gépezet működése is sokkal hatékonyabb lesz, és akár még teljesítménynövekedés is elérhető a váltással.

Figyeljünk oda a rendszerességre!

Ahhoz, hogy állandó védelemmel rendelkezzen a hidraulikus rendszer, valamint az alkatrészek kopását is megakadályozzuk, szükség van arra, hogy folyamatos utánpótlás legyen az olajból. Ehhez az kell, hogy mindig elegendő mennyiséget vásároljunk a beszerzés során. 

Fontos, hogy mindig a minőséget keressük, mivel egyrészt azok tovább bírják a strapát, másrészt a gépek is hálásak lesznek érte! Természetesen a vásárlás nem mindig egyszerű, pláne első alkalommal, így mindenképpen keressünk egy szakértőt, aki segít eligazodni!
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.