Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2023. december 9. Natália
Veszprém
-1°C
2023. december 9. Natália
Veszprém
-1°C

Június 30-án koktélozz Te is a veszprémi Plazma Centerrel!

2023. június 28. 9:55
Június 30-án, pénteken nyárnyitó koktél partit szervez a veszprémi Plazma Center. Mindazok, akik aznap érkeznek plazmaadásra vagy akár alkalmassági vizsgálatra, a Center vendégei lesznek egy finom, hűsítő koktélra is.

Lassan hagyománnyá válik a nyári koktélozás a Plazma Centerben, hiszen már harmadik alkalommal állítja majd fel pultját a Daiquiri csapata, akik 10 órától egészen késő délutánig gondoskodnak majd a finomabbnál finomabb, alkoholmentes koktélokról.

A nyár első hónapjában több programmal várták a plazmaadókat a center kollégái. A Magyar Film napján kvízjátékra volt lehetőség, illetve a napvédelem fontossága is terítékre került. A tematikus napok célja sokszor nem csak a szórakozás, hanem az ismeretterjesztés is. Ezekkel főként egészségügyi és életmódbeli témákban igyekeznek irányt mutatni a centerbe érkezőknek.

A Plazma Centerbe érkezők sikeres alkalmassági vizsgálat után most 5000 Ft-ot kaphatnak, első plazmaadásuk után pedig 20 000 Ft-os juttatást vehetnek át. Minden további donáció után is készpénzes juttatás vár a segítő szándékú plazmaadókra, mely legalább 8000 Ft-tól egészen akár több, mint 30 000 Ft-ig is terjedhet.

Aki plazmát ad, életet ment, hiszen nélkülözhetetlen gyógyszerek alapját képezi az értékes vérplazma. Egyetlen hemofíliás beteg egy heti gyógyszeradagjához 25 plazmaadásra van szükség, ebben a betegségben pedig csak Magyarországon több ezren érintettek. Emellett bárki kerülhet olyan helyzetbe, hogy plazmakészítményre legyen szüksége, például baleset, vagy nagyfokú égési sérülés alkalmával.

Veszprémben, a Jutasi út 23. alatt személyesen lehet jelentkezni, vagy az alábbi elérhetőségek egyikén előre is van lehetőség időpontfoglalásra akár alkalmassági vizsgálatra, akár már plazmaadásra.

+36 70 274 3313
www.plazmacenter.hu/idopontfoglalas

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.