Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Együtt köszöntötték a nyarat az idősek

2023. július 3. 14:48
Zenés műsorral látott vendégül időseket az Esthajnal a Veszprémi Időskorúakért Alapítvány hétfőn, a Völgyikút idősek otthona mögötti parkban.

A rendezvényen Sótonyi Mónika önkormányzati képviselő szólt néhány szót a mejgelentekhez. Mint mondta, az idősebb korosztályt iránt végtelen hála és tisztelet illeti, hiszen lámpásként járnak a fiatalabb generációk előtt, utat mutatnak nekik. A ma aktív korosztálynak bizony nagy szüksége is van arra az óriási élettapasztalatra, azokra a véleményekre, jó tanácsokra, amikkel az idősek rendelkeznek.

A délelőtt Halas Adelaida színésznő énekes műsorával vált teljessé.

vehir.hu
Szalai Csaba
további cikkek
Összefogás a tudomány népszerűsítéséért Összefogás a tudomány népszerűsítéséért Tudománynépszerűsítő, kutatási, oktatási és képzési, fejlesztési célból kötött együttműködési megállapodást a Selye János Diáklabor pályázat kapcsán a Pannon Egyetem, a Veszprémi Szakképzési Centrum Ipari Technikum és a Charles River Laboratories Hungary Kft – közölte az egyetem. ma 13:26 Ne sodord veszélybe a vízimadarak életét, ne etesd őket! Ne sodord veszélybe a vízimadarak életét, ne etesd őket! Az utóbbi években egyre növekvő aggodalommal figyeljük a vízimadarak etetésének népszerűségét, mely jelentős ökológiai és egészségügyi kockázatokkal jár. ma 12:03 Addikciók ellen – csellengő fiatalok, drogok, digitális függőség Addikciók ellen – csellengő fiatalok, drogok, digitális függőség A hétfő délelőtti konszenzusos minikonferencia során bemutatták a Kábítószerügyi Egyeztető Fórumok által kezdeményezett fejlesztéseket azok a szakemberek, akik részt vesznek a kábítószerügyi stratégia végrehajtásában. Az eseményen ismertették a KAB-KEF-21-0004 "A KEF-ek fejlesztése Veszprém megyében" pályázat eredményeit is.   ma 12:11 A munkahelyi kávézás hasznosabb, mint gondolnánk A munkahelyi kávézás hasznosabb, mint gondolnánk A munkaidő statisztikájában a kávészünetek látszólag csak kidobott percek a termelékenységből, viszont több kutatás is igazolta már, hogy a munkahelyen elköltött kávék nem csak az egészségre, hanem a munkabírásra is jó hatással van. Persze ebben az esetben is ott villog a mértékletesség piros lámpája. tegnap 13:24

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.