Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Miért válassz japán gyártmányú klímát?

2023. július 11. 9:28

Japánban nem ma kezdték a klímagyártást, az első lakossági célra fejlesztett darabot 1958-ban készítették. Az azóta eltelt évtizedekben folyamatosan fellelhetőek a piacon a japán klímaberendezések, és mindegyiknek sikerült hűségesnek maradnia a magas minőségi elvárásokhoz, hozzájárulva a társadalom egyre növekvő jólétéhez.

A Japánban gyártott klímák közös jellemzője az átlagon felüli minőség, az energiatakarékosság és a magas színvonalú szerviztámogatás.

Technológia és innováció

Ha végigböngésszük a Komfort Plus multisplit klímáit, nem biztos, hogy azonnal kitűnik, miért különleges egy Panasonic klíma, pedig akad néhány paraméter, amivel kitűnik a versenytársak közül.

Például abban, hogy a japán gyártó minden termékénél igyekszik a technológiát és az innovációt együttesen alkalmazni. Ennek köszönhetően számos, egyedi fejlesztésű technikai megoldást alkalmaznak, amelyek környezetbarát megoldást kínálnak az otthonod vagy irodád légterének hűtésére, fűtésére.

Hogy csak egyet említsünk közülük, a nanoeTM X technológia például a természetben is előforduló hidroxilgyököket munkára fogva semlegesíti a levegőben a kórokozókat és a nem kívánt illatanyagokat.

Szerénység minden szinten

A Panasonic készülékek nagy előnye, hogy a fejlett technológiát végtelenül szerény külső mögé rejtik. A legtöbb készüléket kijelző nélküli, letisztult forma jellemzi.

A távirányítók is az egyszerűség jegyében készültek, érthető, könnyen kezelhető felületek segítik a zökkenőmentes használatot. 

A szerénység az energiafelhasználásban is megmutatkozik, hiszen ezek a készülékek egytől egyig rendkívül energiatakarékosak, tehát komoly költség nélkül élvezhetjük a gép előnyeit.

A Panasonic klímák hivalkodásmentesen, mégis nagyon hatékonyan teszik a dolgukat. És ha már a küllemükkel nem hívták fel magukra a figyelmet, akkor a hangjukkal miért is tennék? Csendesen varázsolják a kívánt hőmérsékletűvé a lakást, nem zavarják meg a pihenést vagy éppen a munkát. 

Légkondicionálás okostelefonról

A Panasonic halad a korral, így talán nem meglepő, hogy saját alkalmazást fejlesztettek ki, melynek segítségével okostelefonnal is irányíthatod a klímát, már távolról felfűtheted vagy lehűtheted a lakást.

Az alkalmazás remek statisztikákkal is szolgál, melyek segítségével fényt deríthetsz az esetleges pazarló gyakorlatra, így optimalizálva a használatot, arról nem is beszélve, hogy az applikáció üzemzavar esetén is azonnal értesít.

A Panasonic Comfort Cloud alkalmazással hangvezérléssel is irányíthatod a klímát, távirányító nélkül is ki-, illetve bekapcsolhatod az eszközt, beállíthatod a hőmérsékletet.

Ha túl melegnek vagy túl hidegnek érzed lakásod, irodád levegőjét, most már tényleg csak szólnod kell!
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.